عباس قادری روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای تامین این تعداد دستگاه اکسیژنساز که هرکدام به ظرفیت ۴۰ لیتر است، ۵۰ میلیون تومان هزینه شد.
وی ادامه داد: پس از آنکه استان با بحران جدی در موج پنجم کرونا روبرو شد و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی اعلام کردند که با کمبود دستگاه اکسیژنساز روبرو هستند، خیرین سلامت استان با مشارکت مطلوب خود نیاز این بخش را تامین کردند.
قادری تصریح کرد: پیش از این نیز مجمع خیرین سلامت استان یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان کمک جذب و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار داده بود.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری در ادامه از اجرای ۳۰ پروژه عمرانی خیرساز در حوزه سلامت استان خبر داد و گفت: این طرحها شامل پایگاه اورژانس، کلینیک تخصصی، پایگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرها و روستاهای مختلف استان است.
به گزارش ایرنا، از ابتدای فعالیت مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری (سال ۸۸) تاکنون ۸۰ طرح بهداشتی و درمانی در استان شامل خانه بهداشت، آزمایشگاه، کلینیک، خانه پزشک و مراکز درمانی روستایی و شهری احداث شده است.
همچنین با مشارکت این مجمع ۸۰ هزار مترمربع فضای فیزیکی به مراکز درمانی و بهداشتی استان اضافه شده است و ۱۰۰ هزار مترمربع زمین برای احداث فضاهای بهداشتی و درمانی از سوی مجمع به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اهداء شد.
نظر شما