حسن محمدی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: برای بهره برداری از این طرح ها ۸۸ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان سرمایه گذاری شده است.
وی خاطرنشان کرد: در این مدت ۲۳ فقره جواز تاسیس با پیش بینی ۷۶ هزار تن تولید انواع محصولات و اشتغال ۴۲۵ نفر و با سرمایه گذاری ۳۵۲ میلیارد تومان صادر شد.
محمدی اظهار داشت: مجوز احداث پنج طرح توسعه با پیش بینی۲۳ هزار و ۵۰۰ تن تولید انواع محصولات خام و اشتغال ۱۳ نفر و سرمایه گذاری ۱۱۱ میلیارد تومان نیز در این مدت صادر شده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۸۲ فقره موافقت اولیه با پیش بینی ۲۳۵ هزار تن تولید انواع محصولات و توان جذب ۳۵۵ هزار تن انواع محصول کشاورزی نیز از دیگر مجوزهای صادر شده در سال جاری است.
وی تاکید کرد: در این مدت ۳۰ فقره طرح به سیستم بانکی برای اخذ تحصیلات بانکی به مبلغ ۱۳۳ میلیارد تومان از محل اخذ تسهیلات بانکی معرفی شد.
محمدی گفت: در سال جاری به دلیل کمبود اعتبارات تنها یک فقره عقد قرار داد به مبلغ سه میلیارد و ۷۰ میلیون تومان و اشتغال ۱۰ نفر و ظرفیت ۱۰ هزار تن صادر شد.
وی تاکید کرد: مهمترین موضوع در بحث صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی، کاهش ضایعات محصولات کشاوزی، ایجاد فناوری و اشتغال و ایجاد ارزش افزوده برای محصولات کشاورزی است.
محمدی اظهار داشت: تا پایان سال گذشته ۳۱۵ واحد صنایع تبدیلی با توان تولید یک میلیون و ۳۱۴هزار تن محصول و توان جذب یک میلیون و ۷۴۵ هزار تن محصول خام کشاورزی در استان فعال بوده است.
به گفته وی، سازمان صنعت، معدن و تجارت هم ۱۱۳ واحد صنایع تبدیلی با توان تولید۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و توان جذب سه میلیون تن محصول خام کشاورزی با اشتغال چهار هزار و ۴۵۹ نفر پروانه بهره برداری صادر کرده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در مجموع در حال حاضر ۴۲۸ واحد صنایع تبدیلی با توان جذب چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصول خام و اشتغال مستقیم برای هشت هزار و ۷۶۶ نفر در استان پروانه بهره برداری صادر شده است.
محمدی ادامه داد: از مهم ترین فعالیتهای جهاد کشاورزی در سالهای گذشته تجهیز هشت واحد تصفیه و بسته بندی کشمش در راستای افزایش کیفی و توان صادراتی کشمش بود.
وی خاطرنشان کرد: تبدیل بیش از ۳۵ واحد شوری و ترشی سنتی به سیستم صنعتی و پاستوریزه، با بستههای متنوع و در اوزان مختلف در راستای افزایش کیفی و ایمنی و در بالا بردن قابلیت صادرات که در بعضی از این واحدها بیش از ۲۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری جدید انجام شده است.
وی گفت: تبدیل ۱۰ واحد لبنی از تولیدات سنتی مثل پنیر آب نمکی به تولیدات انواع فرآوردههای پاستوریزه مثل پنیر یو اف، شیر استریل، شیرهای طعم دار و شیر پاستوریزه، انواع دوغ، انواع ماست در بسته بندیهای متنوع و با قابلیت صادرات از دیگر اقدامات است.
محمدی عنوان کرد: تا پایان سال ۹۹ از ۶۸ واحد سردخانه مختص سیب زمینی با ظرفیت ۱۶۷ هزار تن و اشتغال مستقیم ۶۷۱ نفر و سرمایه گذاری ۳۲۸ میلیارد تومان بهره برداری شد که با احداث این سردخانهها ضایعات سیب زمینی از ۲۵ درصد به زیر پنج درصد کاهش یافت.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: پنج واحد سورت و بسته بندی با توان سورت ۷۵ هزار تن سیب زمینی با اشتغال ۱۳۶ نفر و سرمایه گذاری ۱۰۶ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.
وی اظهار داشت: تا پایان سال ۹۹ ، ۸۹ واحد شوری و ترشی و رب را باتوان تولید ۱۶۶ هزار تن با انواع محصول و اشتغال یک هزار و ۷۴۸ نفر و سرمایه گذاری۲۰۲ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
نظر شما