این نویسنده کرمانشاهی روز شنبه در خصوص این کتاب به خبرنگار ایرنا گفت: اشعار این کتاب تصویرگر مردمانی است که در دامنه زاگرس غربی زندگی میکنند همین مردمی که ما هر روز با آنها برخورد داریم.
رشیدی افزود: شعرها تلاش دارند آمیزهای از اسطوره و آیین های قومی و حوادث تاریخ چهل ساله را با هم ترکیب کند و از این رهگذر انعکاس رنج، شادی، نوستالژی و امید این قطعه از زمین باشند چرا که باور من این است که شعر باید به گونه ای سروده شود که اگر به دست یک نفر در آفریقا، فرانسه و آرژانتین افتاد، بتواند با آن ارتباط برقرار کند.
نویسنده کتاب «چهل پنجره به سمت آفتاب» با اشاره به اینکه این اشعار در بستری از تحولات اجتماعی سروده شده که خودم در متن آن رخدادها حضور داشتم، اظهار کرد: امیدوارم خوانندگان این اشعار را بپسندند و از پولی که هزینه و کتاب را تهیه میکنند چهار شعر خوب بخوانند و بتوانند احساسات و فراز و فرودهای زندگی پرتلاطم این چند دهه را در آن ببینند.
این شاعر کرمانشاهی قالب شعری اشعار این کتاب را سپید عنوان کرد و ادامه داد: این نوع قالب را برای بیان احساسات و اندیشه انسان معاصر مناسب تر میبینم و اگر دقت کنیم تصویر انسان ایرانی در دوران کنونی را در اشعار کسانی چون شاملو، فروغ، اخوان، سپهری و نیما بهتر میتوانیم ببینیم. شما اگر از کسی بپرسید که چند شاعر مطرح و برجسته معاصر را نام ببرید حتما این اسامی را بیان میکنند.
نویسنده کتاب «گام به گام با شعر نو، از نیما تا قیصر امین پور» که سال ۱۳۳۷ در کرمانشاه متولد شده است با اشاره به اینکه این مفهوم به آن معنا نیست که قالبهای دیگر در به تصویر کشیدن انسان معاصر ناتوانند، اظهار داشت: اما من این قالب را انتخاب کردم و معتقدم این قالب مناسب تر است.
نظر شما