به گزارش ایرنا، «اسماعیل زارعی کوشا» شامگاه سهشنبه در جلسه هیات امنای دانشگاه کردستان، اظهار داشت: با آغاز بکار دولت یکی از نقاط مهم و تاثیرگذار در بحث هدف گذاری مسیر توسعه استان برقراری ارتباط نزدیک بین مدیریت اجرایی با مراکز دانشگاهی و علمی استان است.
وی افزود: در این راستا دانشگاه کردستان از ظرفیت های علمی بسیار خوبی برخوردار است و قطعا از این توانمندی ها در مسیر تحقق اهداف توسعه استان استفاده می شود.
استاندار کردستان ضمن اشاره به جایگاه دانشگاه کردستان، افزود: دانشگاه کردستان از لحاظ علمی به تایید مراکز جهانی یکی از دانشگاه های برتر کشور و دارای برترین رتبه در بین دانشگاه های غرب کشور است و این یک ظرفیت مهم برای استان به شمار می رود.
زارعیکوشا با اشاره بر لزوم توجه به مباحث مطالعاتی و پژوهشی، بیان کرد: بهره مندی از نتایج این پژوهش ها توسط مراکز دانشگاهی در مسیر توسعه استان یکی از نیازهای اصلی و ضروری است.
وی اضافه کرد: بهره مندی از توان علمی و تجربیات مدیریتی اعضای هیات علمی و اساتید مراکز دانشگاهی به ویژه تاکید بر ارتباط بین دانشگاه ها و بدنه اجرایی و مدیریتی استان، گفت: این ارتباط و تعامل دو طرفه نتایج و دستاوردهای خوبی به دنبال دارد و باید از تمامی ظرفیت های در اختیار برای تحکیم این ارتباط استفاده شود.
دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.
نظر شما