۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۲:۴۴
کد خبرنگار: 1285
کد خبر: 84753683
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

روند پخت نان در هزار نانوایی چهارمحال و بختیاری مورد بازرسی قرار گرفت

شهرکرد- ایرنا- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه با نانوایی‌های متخلف با جدیت برخورد می‌شود، گفت: افزون بر یک هزار نانوایی در این بازرسی‌ها مورد نظارت قرار گرفت و روند کیفیت پخت در نانوایی‌ها مورد ارزیابی روزانه قرار می‌گیرد.

 به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری، محمد کاظم  منزوی روز یکشنبه در روند بازرسی و نظارت بازرسان از بازار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بازرسان صمت استان بازرسی گسترده‌ای را از نانوایی‌های سطح استان انجام دادند، اظهار داشت:نانوایانی که به‌صورت خودسرانه نانوایی خود را تعطیل کنند، سهمیه آرد آن‌ها قطع می‌شود.

وی افزود: باتوجه به اینکه بیشتر نانوایان استان قوانین را رعایت می‌کنند، اما ایجاد اخلال توسط برخی نانوایان در پخت نان، موجب نارضایتی مردم شده است، تعطیلی خودسرانه برخی نانوایان باعث شده تا مردم نان مورد نیاز خود را با سختی تهیه کنند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: نانوایانی که به‌صورت خودسرانه نانوایی خود را تعطیل کنند، سهمیه آرد آن‌ها قطع خواهد شد و سهمیه آن‌ها به نانوایانی که نان با کیفیت تولید می‌کنند، اختصاص پیدا می‌کند.

منزوی در خصوص عرضه روغن نیز گفت: روغن به مقدار مورد نیاز تامین و در سطح بازار توزیع می‌شود، باتوجه به افزایش قیمت این کالا، بسته‌بندی‌ها با حجم کمتر تا رسیدن بازار به تعادل، عرضه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: ماکارونی نیز با قیمت جدید در سطح فروشگاه‌های استان توزیع شده است و کمبودی در این حوزه وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد. سرانه مصرف آرد در استان به ازای هر فرد هشت کیلوگرم در ماه است.

در این استان یک هزار واحد نانوایی فعال است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha