آرام حیدری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه آمار دقیقی از تیم های فعال در حوزه استارتاپها وجود ندارد، اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۷ کسب و کار جدید در استان ثبت شده است.
وی به حمایت از کسب و کارهای نوپا اشاره داشت و اضافه کرد: تسهیلات حمایتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شامل ۱۷ برنامه است که در قالب تسهیلات بند الف و بند ب به افراد حقیقی، شرکتهای حقوقی نوپا و غیر نوپا، تولید کنندگان اپلیکیشن و بازی های موبایل و تولید کنندگان محتوا با کارمزد چهار تا ۱۰ درصد ارائه میشود.
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان یادآور شد: علاقه مندان و فعالان حوزه کسب و کارهای اینترنتی میتوانند جزئیات برنامههای حمایتی و نحوه پرداخت در سامانه توان آفرین را در آدرس Http://tavanafarin.ito.gov.ir مشاهده کنند.
حیدری افزود: در دوران کرونا کسب و کارهای اینترنتی به ویژه حوزه خرده فروشی، آموزش آنلاین، سلامت الکترونیک، تولید محتوا و سرگرمی رشد قابل توجهی داشتند اما برخی حوزه ها مانند سامانه های گردشگری متضرر شدند.
وی ادامه داد: پیش بینی می شود در مجموع با سپری شدن دوران کرونا و با توجه به فرهنگ سازی بعمل آمده در این دوران برای استفاده از اینترنت و افزایش تمایل کسب و کارها به توسعه در بستر اینترنت، کسب و کارهای این حوزه رونق خاصی داشته باشند.
ضریب نفوذ اینترنت پهن باند سیار در کردستان ۹۷.۹۹ درصد و این رقم در کشور ۱۵۵.۱۹ درصد است.
نظر شما