۱۲ زندانی جرائم غیرعمد در اردبیل آزاد شدند

اردبیل - ایرنا - ۱۲ زندانی جرائم غیرعمد و مالی با محکومیت کلی ۱۵۰ میلیارد ریال، به همت ستاد دیه استان اردبیل و کمک‌های مالی علی دایی و خیّران اردبیل از زندان آزاد و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

به گزارش خبرنگار ایرنا کریم الله محبوبی روز پنجشنبه در نهمین جشن آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در ستاد دیه استان اردبیل گفت: امروز به میمنت سالروز ولادت امام حسن عسگری (ع) ۱۲ زندانی غیرعمد و مالی با مساعدت خیران آزاد شدند و زمینه رهایی ۱۷ زندانی غیرعمد و مالی دیگر نیز فراهم می‌شود.

مدیر  نمایندگی ستاد دیه استان اردبیل  افزود: ستاد دیه استان اردبیل از سال ۹۵ تا ۹۹ از نظر عملکرد، رتبه نخست و در سال گذشته و سال جاری رتبه پنجم را در کشور احراز کرده است و پنج زن زندانی مالی نیز داریم که به زودی زمینه آزادی چهار نفر آنها فراهم خواهد شد.

وی اضافه کرد: ستاد دیه طبق قانون نمی تواند به زنان دارای محکومیت جرائم مالی و غیرعمد که به زندان نرفته اند، کمک کند و از کمیته امداد امام (ره) انتظار داریم با تامین مساعدت‌ها و کمک‌های مالی، زمینه آزادی این قبیل زنان را فراهم کند.

یوسف خدادادی نایب رئیس ستاد دیه استان اردبیل نیز در این آئین گفت: ایجاد کمیته بانوان خیّر برای کمک به زنان زندانی مالی، ابتکار استان اردبیل بود و در کشور از سوی ستادهای دیه استان‌ها استقبال شد و باید برای شناسایی مستحقان به کمک‌های خیّران، تحقیقات دقیق و جامع صورت گیرد.

وی افزود: امروز در آزادی ۱۲ زندانی و فراهم شدن زمینه رهایی ۱۷ زندانی دیگر با ۷۰ میلیارد ریال محکومیت، علاوه بر کمک‌های مالی خیّران و تلاش‌های کارکنان ستاد دیه برای جلب اعتماد شاکیان، از اعتبارات بلاعوض و تسهیلات بانکی نیز استفاده شد و به همت خیران طی چند سال اخیر شمار زندانیان جرائم مالی و غیرعمد استان از ۸۰۰ به ۲۰۰ نفر کاهش یافته است.

لاله افتخاری مشاور امور بانوان رئیس کمیته امداد امام (ره) کشور نیز در این آئین گفت: باید به زندان به عنوان محل تربیت و تحول افراد نگاه کنیم و دختری زندانی را سراغ دارم که با وجود محکومیت به اعدام، به حفظ قرآن روی آورده و سه جزء آن را حفظ کرده و فضای ذهنی او متحول شده بود و بنابراین باید به بعد تربیتی زندان بیشتر توجه شود.

وی افزود: برای تامین کمک مالی جهت آزادی زنان دارای محکومیت مالی خرد و جرائم غیرعمد، تلاش خواهیم کرد و این امر یا باید با اصلاح قانون و پیگیری قضایی صورت گیرد یا در برنامه هفتم توسعه که در مجلس طرح خواهد شد، گنجانده شود.

علیرضا حسین نژاد مدیرکل کمیته امداد امام (ره) اردبیل هم در این برنامه گفت: این نهاد می‌تواند به بانوان دارای محکومیت مالی خرد که مورد تایید ستاد دیه استان هستند، تا ۳۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات کارگشایی کمیته کمک کند.

فریبا محمدلو مسئول امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل هم در این برنامه گفت: در شهرستان‌ها از مشاوران فرمانداران به عنوان یاوران ستاد دیه استفاده می‌کنیم و بانوانی که مجرم نیستند اما به علت بدهی مالی محکومیت قضایی دارند باید تحت حمایت مالی قرار گیرند تا از زندان رها شوند.

در پایان این آئین با اهدای کلام الله مجید و لوح تقدیر از خیّران و نیکوکاران فعال در زمینه آزادی زندانیان جرائم غیرعمد و مالی تجلیل و به ۱۲ زندانی مالی آزاد شده، شاخه گل اهدا شد.

استان اردبیل با یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال ایران واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha