صادق برزگر روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هر یک از این طرحها که شامل هتل، متل، رستوران و مجموعه هایی پذیرایی است که طی سالهای اخیر ساخت آنها آغاز و متوسط پیشرفت فیزیکی این طرح های عمرانی گردشگری ۵۰ درصد است.
وی ادامه داد: میزان سرمایه گذاری برای اجرای این طرح ها عمرانی ۲۵ هزار میلیارد ریال است که حجم بالایی از سرمایه گذاری های انجام شده درحوزه طرح های عمرانی مازندران به بخش گردشگری اختصاص یافته است.
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران ظرفیت اشتغالزایی این طرح ها را قابل توجه عنوان کرد و گفت : پیش بینی می شود ۱۵ هزار و ۵۱۴ نفر اشتغال با بهره برداری از این طرح های گردشگری در استان ایجاد شود.
برزگر ادامه داد: در ۲ دهه اخیر یک هزار و ۵۱۲ موافقت اصولی برای ساخت و اجرای طرح های گردشگری در مازندران صادر شد که از این تعداد ۲۲۹ طرح مجوز و پروانه بهره برداری دریافت کردند.
براساس داده های آماری ۶ هزار تاسیسات گردشگری در ۲۷ شاخه از جمله هتل، متل، بومگردی، مجتمع های تفریحی و توریستی، دهکده های گردشگری و واحدهای پذیرایی در مازندران وجود دارد.
بهرهبرداری از ۲۲ طرح گردشگری دهه فجر امسال
برزگر از بهره برداری ۲۲ طرح در حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مازندران در دهه فجر امسال خبر داد و گفت : این طرح ها شامل اقامتگاه های بومگردی، مجتمع های تفریحی و توریستی، واحدهای پذیرایی است.
وی افزود: برای اجرای این تعداد طرح بیش از ۶۱۸ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده و برای ۳۱۳ نفر نیز اشتغال فراهم کرده است.
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران از بوم گردی به عنوان ظرفیت اقامتی بومی و سنتی هر استان نام برد و گفت: در حال حاضر ۳۴۲ واحد بومگردی در استان فعال هستند که این تعداد به نسبت تعدد روستاهای موجود در استان کم است.
وی عنوان کرد: مازندران با دارا بودن بیش از سه هزار روستا از این ظرفیت برخوردار است که چهار تا پنج واحد بوم گردی در هر روستا ایجاد شود و ظرفیت خوبی برای پذیرایی از مسافران وگردشگران در این مناطق به شمار می رود.
نظر شما