«داود سوری» روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد واحد مسکونی با استفاده از تسهیلات مقاومسازی مسکن روستایی و در مجموع با ۲۰ میلیارد ریال اعتبار احداث شده است.
وی افزود: در ایام دهه فجر مرحله دوم زیرسازی و آسفالت معابر روستاهای پیروز، علوی و آورزمان این شهرستان با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به بهرهبرداری میرسد.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ملایر ادامه داد: در مجموع ۱۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان طرح های عمرانی مربوط به این نهاد همزمان با ایام دهه فجر در این شهرستان آماده بهرهبرداری است.
سوری با اشاره به شروع مقاومسازی مسکن روستایی از سال ۱۳۸۴ تاکنون، بیان کرد: از مجموع بیش از ۲۶ هزار واحد مسکن روستایی در این شهرستان، تاکنون ۱۸ هزار و ۵۲۰ واحد مقاومسازی شده و پایان کار دریافت کردهاند.
وی با بیان اینکه مقاومسازی یکهزار واحد مسکن روستایی در دست اجرا است، ادامه داد: تاکنون ۷۳ درصد از مساکن روستایی این شهرستان مقاومسازی شده که نسبت به میانگین کشوری با ۵۶ درصد، جلوتر هستیم.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان ملایر گفت: تسهیلات مسکن روستایی از ۱۰۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت و با معرفینامه در بانکهای عامل در حال پرداخت است و بانکهای عامل باید پذیرش تضامن بانکی مورد نیاز متقاضیان را تسهیل کنند.
سوری یادآور شد: با توجه به ابلاغ هیات وزیران و بانک مرکزی، بانکهای عامل کشور موظف هستند تسهیلات مقاومسازی مسکن روستایی ۲۰۰ میلیون تومانی را با ضمانت سفته زنجیرهای، عقد قرارداد و و پرداخت کنند.
وی تاکید کرد: بانکهای عامل این شهرستان بر اساس این مصوبه، تا حد امکان شرایط پرداخت تسهیلات را برای متقاضیان تسهیل کنند و در قالب سفته زنجیرهای با متقاضیان عقد قرارداد انجام دهند.
مدیر بنیاد مسکن ملایر سهمیه مقاومسازی مسکن روستایی امسال این شهرستان را یکهزار و ۴۰۰ فقره عنوان کرد و افزود: با گذشت ۲ ماه از ابلاغ تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی، تاکنون یکهزار و ۱۰۰ پرونده توسط بنیاد مسکن این شهرستان به بانکهای عامل معرفی شده است.
سوری بیان کرد: با وجود دستورالعمل و ابلاغ بانک مرکزی، بانکهای عامل این شهرستان از این تعداد پرونده تنها با ۳۲ فقره آن عقد قرارداد انجام دادهاند که عمدتا مربوط به افرادی است که دارای ضمانت سند معتبر و یا ضامن کارمند بودهاند و موفق به دریافت این تسهیلات شدهاند.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه تسهیلات مسکن روستایی تا پایان سال باید تعیین تکلیف شود، گفت: نیاز است بانکهای عامل همکاری لازم را در پذیرش ضامن زنجیرهای برای پرداخت تسهیلات مقاومسازی مسکن روستایی و ارتقای شاخص این شهرستان داشته باشند.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای ۲۰۸ روستای دارای سکنه و بیش از ۲۶ هزار واحد مسکن روستایی است.
نظر شما