یدالله ملکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در راستای افزایش تقاضای مردم برای خرید برخی کالاهای اساسی و با هدف جلوگیری از برخی تخلفات احتمالی، با همکاری بازرسان صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی از امروز هشتم اسفندماه نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی را آغاز کرده اند و با گرانفروشان و احتکار کنندگان کالا برابر قانون بشدت برخورد خواهند کرد.
وی با بیان اینکه در این طرح علاوه بر بازرسان ادارات نظارتی، روسای شعب تعزیرات حکومتی نیز در قالب گشت سیار حضور دارند، خاطرنشان کرد: نظارت بر اصناف در دو نوبت صبح و عصر و حتی در ایام تعطیل انجام می شود و در راستای مقابله قاطع و سریع با تخلفات صنفی و پیشگیری از تکرار تخلفات، واحدهای صنفی متخلف پلمپ میشوند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گفت: مردم میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، موارد را از طریق تماس با تلفن گویای ۱۲۴ اطلاع دهند تا در کمترین زمان رسیدگی شود.
تشکیل بیشاز ۱۱ هزار پرونده تخلف صنفی تاکنون
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: از ابتدای فروردین تا پایان بهمن ماه سالجاری ۱۱ هزار و یکصد پرونده تخلف واحدهای صنفی و خدماتی در این استان تشکیل شد که از این تعداد، سه هزار و ۸۵۲ مورد مربوط به پرونده گرانفروشی بوده است.
محمدحسن صبوری دیلمی، ارزش پرونده های تشکیل شده با عنوان تخلف گرانفروشی را ۷۷۳ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: پرونده واحدهای صنفی متخلف برای رسیدگی بیشتر و صدور رای نهایی به شعب تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
وی با اشاره به برخورد قانونی بازرسان این اداره کل با هرگونه گرانفروشی و تخلفات صنفی، اظهار داشت: طرح ویژه بازرسی و نظارت بر بازار کالا و خدمات ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان از امروز در مازندران آغاز شده است و تا سوم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ نیز ادامه خواهد داشت.
وی از شهروندان خواست هرگونه تخلف اقتصادی را از جمله شامل گرانفروشی، درج نکردن قیمت، احتکار، تقلب و صادر نکردن فاکتور را به تلفن گویای ۱۲۴ و یا به سامانه www.۱۲۴.ir اطلاع دهند تا در کمترین زمان رسیدگی شود.
در استان مازندران ۴۵۰ هزار واحد صنفی فعال است.
نظر شما