علی خدمتگزار روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به بسیج کلیه نیروها و تجهیزات امداد دریایی در بنادر انزلی و آستارا بیش از ۶۰ نیروی عملیاتی در قالب ۶ فروند شناور تخصصی متعلق به بنادر و دریانوردی استان با مشارکت ۱۲ فروند قایق همیاران ناجی و تجهیزات شناوری سایر ارگانهای همکار در اجرای طرح ایمنی گردشگری دریایی، عملیات امداد و نجات گردشگران دریایی را در صورت وقوع سوانح در طول سواحل گیلان و تالاب انزلی انجام میدهند.
وی از مسافرانی که گردشگری دریایی را انتخاب میکنند، خواست: در هنگام قایق سواری جلیقه نجات را به طور ایمن بر تن کرده و هرگز بدون هماهنگی قایقران وارد قایق نشده و یا آن را ترک نکنند.
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی گیلان اضافه کرد: مسافران باید از قرار گرفتن در قسمت جلو و یا ایستادن درون قایق خودداری کرده و بدون تعجیل در پیاده شدن از قایق، منتظر توقف کامل آن بمانند.
خدمتگزار از گردشگران خواست شماره تماسهای اضطراری دریایی ۱۵۵۰ را به خاطر بسپارند و در صورت مشاهده تخلف قایقرانها و یا بلافاصله پس از رخداد هرگونه سانحه دریایی با تلفنهای اضطراری تماس بگیرند.
لازم به ذکر است، تنها قایقهای مجاز برای جابجایی گردشگران، قایقهای دارای پلاک قرمز رنگ میباشند و ظرفیت مجاز سرنشینان هر قایق حداکثر پنج نفر است و تنها قایقهایی که ظرفیت مجاز سرنشین را رعایت می کنند مشمول پوشش بیمه ای خواهند بود. زمان مجاز فعالیت قایقهای تفریحی در صورت مساعد بودن وضعیت جوی تنها بین طلوع و غروب خورشید بوده و جابهجایی گردشگر در شرایط نامساعد جوی و تاریکی هوا ممنوع است.
نظر شما