بهگزارش خبرنگار ایرنا، بهمن اخلاقی روز پنجشنبه به رسانه ها ابراز داشت: ۳۱ هزار و ۸۲۵ مسافر نوروزی در ایام نوروز در مراکز اقامتی شهرستان سمنان شامل هتل، اقامتگاههای بومگردی و سنتی، خانه مسافر، تأسیسات اقامتی وابسته به آموزشوپرورش، و سالنهای ورزشی اقامت کردند.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان سمنان افزود: با هدف ماندگاری مسافران در شهرستان، غرفههای صنایعدستی و پایگاههای اطلاعرسانی برپا و برنامه های نوروزگاهی اجرا شد.
اخلاقی از بازدید ۴۳ هزار و ۳۰۱ گردشگر از جاذبههای شهرستان سمنان شامل آثار تاریخی، طبیعی، و موزه ها خبر داد و افزود: با هدف افزایش خدماترسانی به مسافران نوروزی، ۴۵بازدید نظارتی از تأسیسات گردشگری شهرستان انجامشد.
مسجد جامع، مسجد سلطانی یا امام، موزه حمام پهنه، عمارت بادگیر و خانه کلانتر، خانه طاهری، خانه رجبی، دروازه ارگ، عمارت و باغ امیر، بازار تاریخی و بازار شیخ علاءالدوله، و خانه تدین، از جاذبه های گردشگری شهر سمنان محسوب می شود.
به گزارش ایرنا، استان پهناور سمنان با توجه به تنوع اقلیمی، موقعیت جغرافیایی و قرارگیری در مسیر زائران امام رضا(ع) ظرفیت خوبی برای جذب گردشگران نوروزی دارد و تلاش مسوولان برای ایجاد شرایطی است تا گردشگران این استان را به عنوان مقصدی برای سفر انتخاب کنند.
استان سمنان با نام های تاریخی دیار قومس و دارالمرحمه و با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است که با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
این خطه از جانب شمال به استانهای خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استانهای خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استانهای تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
استان سمنان به دلیل موقعیت جغرافیایی گلوگاه اتصال استانهای شمالی به استانهای جنوبی کشور است و همچنین در همسایگی با پایتخت و هفت استان مهم کشور شامل قم، اصفهان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، گلستان و مازندران دارای برگ برنده در توسعه گردشگری است.
نظر شما