استاندار فارس: وزارت صمت تمهیدات لازم برای اکتشاف معادن با تکنولوژی‌های جدید را فراهم کند

شیراز-ایرنا- استاندار فارس، تعرض از محدوده مجاز واگذار شده، خرید و فروش مجوز قبل از اقدام به بهره برداری و عدم واریز سهمیه استان ها از درآمد معادن را، اساسی ترین مشکل مربوط به معادن استان دانست و گفت: وزارت صمت تمهیدات بیشتری را برای بخش خصوصی جهت اکتشاف معادن با استفاده از تکنولوژی جدید فراهم کند.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس، دکتر محمدهادی ایمانیه شامگاه پنجشنبه در دیدار با سرلشکر یحیی رحیم صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در امور نیروهای مسلح، به ماده ۴۳ برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران مبنی بر هزینه یک درصد از درآمد معادن در حوزه سلامت و محیط زیست همان منطقه اشاره کرد و افزود: متاسفانه این مهم که می تواند نقش موثری در آبادی شهرها و روستاهای حاشیه معادن داشته باشد به درستی محقق نشده است.

گردشگری به تنهایی می‌تواند فارس را اداره کند

وی فارس را استانی با پتانسیل چهارگانه گردشگری معرفی کرد و یادآور شد: بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب در سفر به استان، گردشگری به تنهایی می‌تواند فارس را اداره کند؛ گرچه تلاش های خوبی در این زمینه صورت گرفته است ولی تا رسیدن به آنچه شایسته فارس است فاصله داریم.

مسیر گردشگری مذهبی در فارس تقویت شده است

استاندار فارس با تاکید بر اینکه شیراز سومین حرم اهل بیت علیهم السلام است، از وجود امامزادگان واجب التعظیم و جلیل القدر در فارس یاد کرد و یادآور شد: پتانسیل های فراوان مذهبی باعث شده است مسیر رونق گردشگری مذهبی در فارس تقویت شود که در این حوزه نیز میزبان علاقمندان خواهیم بود.

گردشگری سلامت در فارس رو به افزایش است

ایمانیه، ظرفیت پزشکی و درمانی استان را زبانزد و مطرح شده در سطوح بین المللی عنوان کرد و گفت: گردشگری سلامت یکی از محورهای اصلی مراجعه به استان فارس است، این مراجعه‌ها از سایر استانها و سایر کشورها به خصوص کشورهای عربی حوزه خلیج فارس انجام می شود و طبق آمارهای اعلام شده توسط مدیران متولی، مراجعه افراد در این زمینه رو به افزایش است.

وی به آثار تاریخی ملی و ثبت شده در مجامع بین‌المللی اشاره کرد و افزود: آثار بجا مانده از گذشتگان از جمله تخت جمشید، نقش رستم، مجموعه پاسارگاد،مجموعه زندیه و ارگ کریم خان و سایر مجموعه های موجود، زمینه گردشگری تاریخی را برای سراسر این استان فراهم کرده است.

زمینه رونق گردشگری در ۳۷ شهرستان فارس مهیاست

نماینده عالی دولت در فارس با تاکید بر طبیعت زیبا و چهار فصل استان، تصریح کرد: در سرتاسر استان پهناور فارس و درهمه ۳۷ شهرستان زمینه های توریستی و رونق گردشگری مهیاست.

پیگیری احیای واحدهای صنعتی و تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل فارس هستیم

ایمانیه به اقدامات انجام شده برای خروج واحد های اقتصادی از رکود اشاره کرد و یادآور شد: واحدهای اقتصادی تعطیل و یا نیمه تعطیل که کمتر از ظرفیت خود فعالیت داشته بودند را، در جلسات مستمر و مداوم کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ستاد حمایت از سرمایه گذاری استان مورد بررسی قرار داده و ایجاد زمینه های لازم برای خروج آنها از رکورد با جدیت دنبال شد و در سال جاری نیز این پیگیری را با جدیت ادامه خواهیم داد و تلاش خواهیم کرد در پایان سال جاری ان شاءالله واحدهای دارای رکود به کمترین تعداد برسد.

وی به ایجاد اشتغال انجام شده در سال ۱۴۰۱ در فارس اشاره و بیان کرد: خوشبختانه ۲۵ درصد بیش از سهمیه مقرر ایجاد اشتغال داشتیم و در سال ۱۴۰۲ تکلیف استان ایجاد ۶۷ هزار شغل اعلام شده است لیکن بنا داریم بیشتر از آن در این زمینه اقدام کنیم.

استاندار فارس رتبه دوم کشاورزی و رتبه اول باغداری را مربوط به فارس دانست و گفت: متاسفانه طبق اعلام دستگاه‌های متولی ۳۰ درصد از محصولات باغی و کشاورزی به ضایعات تبدیل می شود که ضررهای جبران ناپذیری را در حوزه منابع آبی، محیط زیست، کشاورزان و... در پی دارد؛ در تلاش هستیم با ظرفیت سرمایه گذاران بخش خصوصی و پس از تحقیقات پژوهشی کاربردی نسبت به کاهش این آمار و ایجاد ارزش افزوده برای آنها اقدام کنیم و ارزش هایی مثل صنایع تبدیلی و تولید نهاده های دامی جهت استفاده از ضایعات استفاده کنیم.

اتاق فکر استانداری، اقدامات انجام شده در حوزه‌ های فرهنگی، تدابیر انجام شده برای برگزاری مستمر همایش فرصت های سرمایه گذاری، بخش دیگری از سخنان استاندار فارس در دیدار با رییس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha