۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۴۷
کد خبرنگار: 1287
کد خبر: 85097540
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه بهداشت چهارمحال و بختیاری هزینه شد

شهرکرد- ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری از تخصیص بیش از ۳۰۰میلیارد تومان اعتبار در حوزه بهداشت در سال گذشته در استان خبر داد.

به گزارش ایرنا، ارسلان خالدی فر روز یکشنبه همایش تجلیل از فعالان،مروجان حوزه سلامت استان با اشاره به شعار هفته سلامت با عنوان سلامت برای همه، پزشکی خانواده برای همه افزود: برای دستیابی به مقوله سلامت نیاز به همکاری و همراهی همه آحاد جامعه به خصوص تلاش شبانه روزی کادر درمان و بهداشت از جمله بهورزان، مراقبان سلامت، پزشکان، پرستاران و کادر حوزه درمان و بهداشت است.

وی با اشاره به اهمیت بحث پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیردار و واگیردار گفت: به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کرونا بیش از یک میلیون و ۸۱۴هزار و ۱۰۷ دز واکسن در استان تزریق شده که میزان مرگ و میر و ابتلا کاهش پیدا کرده با افزایش اقدامات پیشگیرانه مرگ و میر این بیماری به صفر رسیده و تنها در برخی ایام فوتی ثبت می‌شود که این افراد در گروه افراد مسن با بیماری‌های زمینه ای بالاست.

خالدی فر به توسعه ساخت و سازها و طرح‌های زیربنایی و خانه بهداشت و مراکز بهداشتی و درمانی در یکسال گذشته و دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: در سفر هیات دولت بیش از یک‌هزار و ۴۰۰میلیارد تومان اعتبار به طرحهای بهداشتی درمانی و در کل حوزه دانشگاه علوم پزشکی اختصاص داده شد که ۰۰میلیارد تومان این میزان در حوزه طرحهای بهداشتی به عنوان اولویت نخست دانشگاه است.

وی اظهار داشت: کنترل عوامل خطر یک راهکار در حوزه پیشگیری از بیماری است.

این مقام مسوول با تاکید بر رعایت تغییر سبک زندگی از مدرن و پیشرفته به سبک زندگی اسلامی افزود: درمان و پیشگیری از برخی بیماری‌ها نیز با سبک زندگی سالم محقق خواهد شد.

خالدی فر افزود: با رعایت اصول بهداشت فردی و کنترل بیماریهای غیر واگیردار از جمله فشارخون،دیابت،چاقی،بیماری روحی و روانی و چاقی می توان به سلامت و سبک زندگی سالم دست پیدا کرد.

وی اعلام کرد، رعایت بهداشت، پیشگیری از بیماری بر حوزه سلامت تاثیر مستقیم دارد و توسعه زیرساخت‌ها از جمله خانه های بهداشت، مراکز بهداشت و درمان در مناطق دور افتاده و محروم نیز احداث و تامین شود.

خالدی به ارائه خدمات با کیفیت به مردم تاکید کرد به خصوص در مناطق محروم تاکید کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری و رییس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره به خدمات ارائه شده در طول سال از سوی فعالان حوزه سلامت برای ارتقا سلامت گفت: پارسال یک میلیون و ۳۹۴هزار و ۷۹۴ ویزیت و مراقبت توسط پزشکان عمومی در سطح استان انجام شده که این امر با توجه به کمبود پزشک محقق شده است.

علی احمدی افزود: در سال گذشته ارائه خدمات دندان پزشکی در استان ۲۹ درصد افزایش داشته است.

وی به افزایش ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و همچنین خدمات پیشگیری از بیماری به عنوان مهم‌ترین برنامه حوزه سلامت استان اشاره کرد و گفت: با حفظ سلامت می توان سلامت نیروی فعال و نیروی کار را افزایش داد که افزایش سلامت نیروی کار منحر به افزایش بهره وری و افزایش تولید خواهد شد.

احمدی به افزایش سطح سلامت، سطح سواد سلامت و بهبود تغذیه طرح جوانی جمعیت به عنوان مهم‌ترین برنامه های جوزه سلامت استان اشاره کرد و گفت: استفاده از تمام ظرفیت‌ها به خصوص زنان خانه دار، ائمه جمعه و جماعت، دانش اموان و دانشجویان برای ارتقا سلامت ضروری است.

به گفته وی، در راستای تامین سلامت جامعه سال گذشته بیش از ۱۸ تن مواد غذایی غیربهداشتی و تاریخ گذشته در استان جمع آوری شده است.

احمدی به اجرایی شدن طرح پزشک خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر استان همزمان با سراسر کشور اشاره کرد و گفت: این طرح در شهر فارسان آغاز شده و با تامین زیرساخت‌ها درشهرهای فرخشهر، هفشجان، شهرکرد، بروجن و آغاز خواهد شد.

به گفته وی، در طرح پزشک خانواده در مناطق شهری بیش از۶۵۰ هزار نفر از جمعیت روستایی استان تحت پوشش قرارگرفتند.

به گزارش ایرنا، ۹ تا ۱۵ اردیبهشت ماه به عنوان هفته سلامت نامگذاری شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha