میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های قضایی در کرمانشاه به ۷۴ روز رسید

کرمانشاه- ایرنا- رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها از  شهریور سال ۹۸ را ۹۰ روز عنوان کرد و گفت: در پایان اردیبهشت ۱۴۰۲ میانگین زمان رسیدگی پرونده‌ها به ۷۴ روز کاهش یافته است.

به گزارش ایرنا؛ «پرویز توسلی‌زاده» در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شهر کرمانشاه در مسجد جامع با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و یارانش افزود: ۳۱ هزار پرونده‌ مسن که بیش از یکسال از زمان ثبت آنها در دادگستری گذشته است تا پایان شهریورماه ۹۸ در دادگستری وجود داشته که این تعداد در اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۲ به ۱۴ هزار یعنی حدود ۵۵/۷ دهم درصد کاهش یافته است.

وی اشاره‌ای هم به رسیدگی به پرونده‌های الکترونیک داشت و گفت: تا پایان اریبهشت‌ماه سال‌جاری هفت‌ هزار و ۴۹۲ پرونده دادرسی الکترونیک صورت گرفته است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در بحث ملاقات‌های مردمی تاکید کرد همواره جزو سه استان اول کشور هستیم و از شهریور ۱۳۹۸ تاکنون حدود ۵۳۰ هزار ملاقات با مردم توسط مسئولین قضایی استان کرمانشاه با هدف گره گشایی از مشکلات مردم و یا اقناع آنها صورت گرفته است.

وی در ادامه به سیاست دستگاه قضایی استان برای کمک به واحدهای تولیدی هم اشاره کرد و یادآورشد: در این راستا جلسات اقتصاد مقاومتی را به صورت متعدد برگزار می کنیم که توانسته ایم طی آنها مشکل ۶۴ واحد تولیدی استان را حل کرده و رفع مشکل ۲۸ واحد دیگر هم در دست بررسی است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: از شهریور سال ۱۳۹۸ تاکنون که به عنوان رئیس دادگستری در خدمت مردم استان هستیم در آن زمان با ورودی ۴۳۳ هزار فقره مواجه بودیم و اکنون در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ با وجود افزایش ورودی که بیش از ۱۵۰ هزار افزایش یافته است اما خروجی ما بیش از ۳۵ درصد افزایش یافته است.

وی تعداد پرونده‌های خروجی دادگستری استان تا اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۲ را ۵۷۹ پرونده با ۳۵/۸ دهم درصد افزایش عنوان کرد و گفت: در زمینه رسیدگی به پرونده‌های خروجی نیز ۷۰ درصد کارکرد مثبت به ثبت رسیده است.

توسلی‌زاده در ادامه در خصوص کاهش تعداد شعب نامتعارف هم گفت: در پایان شهریور سال ۱۳۹۸ تعداد این شعب در استان ۱۱۳ مورد بود که در پایان اردیبهشت امسال به ۵۶ شعبه کاهش پیدا کرده است.

رشد ۱۶ درصدی در سازش پرونده‌های های قتل

وی در ادامه اشاره ای هم به ایجاد سازش در پرونده های قتل استان داشت و گفت: سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۱ پرونده قتل و سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۵ پرونده قتل در استان به سازش رسیده که سال گذشته رشدی ۱۶ درصدی داشته است.

رییس کل دادگستری استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به سخنان رئیس قوه قضاییه در مرقد حضرت امام و نیز تاکیدات وی افزود: تمام فرمایش ایشان حول خدمت به مردم است و رهبر معظم انقلاب نیز از آسان کردن کار و زندگی برای مردم سخن می گویند و ما نیز تلاش کرده ایم در این مسیر حرکت کنیم.

توسلی‌زاده از راه‌های کاهش ورودی پرونده سخن گفت و یادآور شد: نیازمند همراهی مردم هستیم و معتقدیم بهترین راه کاهش ورودی پرونده استفاده از ظرفیت سازش است که خوشبختانه مصالحه در استان کرمانشاه به یک گفتمان عمومی و فرهنگ همگانی تبدیل شده است.

مردم معاملات را با مشورت حقوقی انجام دهند

وی دادن آگاهی های حقوقی به مردم را از دیگر راه‌های کاهش ورودی پرونده به دادگستری دانست و گفت: مردم از انجام معاملات بدون مشورت حقوقی خودداری کنند.

وی حد نگاری و سند دارکردن اراضی خصوصا اراضی کشاورزی را از دیگر موارد کنترل ورودی دانست گفت ۹۸ درصداز اراضی ملی و منابع طبیعی استان کرمانشاه حدنگاری شده است و در خصوص آزادی کشاورزی نیز به یک همراهی همگانی داریم.

وی تاکید کرد دستگاه قضایی تمام همت و تلاش خود را برای خدمت به مردم به کار گرفته است از مردم هم می خواهیم تصمیمات قضایی را بپذیرند.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش گفت: بعد از انقلاب اسلامی به جهت اینکه انقلاب ما ریشه ای، اساسی و بنیادی بود و ذاتا و ماهیتا می توانست تاثیرات عمیق در حوزه مناسبات سیاسی جهان بگذارد لذا موضع گیری بلوک شرق و غرب به دنبال داشت از جمله این موضع گیری ها ترور شخصیت ها از شهید آیت الله دکتر بهشتی بود.

توسلی زاده افزود: هدف آنها از این ترورها جلوگیری از برنامه ها و صدور انقلاب به دیگر کشورها بود اما بحمدالله انقلاب چه در صدور و چه ار تاثیر گذاری راه خود را ادامه داد و ترورها آن را جاودانه ساخت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha