عبدالرحیم گرجی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این افراد در کارگاههای داخلی و اعزام به کار به خارج از زندان فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه فراهم کردن زمینه کار برای کمک به معیشت خانواده از اولویتها برای زندانیان است، گفت: سه ماه نخست امسال ۵۰۰ نفر از مددجویان زندانی در دوره های مهارتی آموزی اداره کل فنی و حرفه ای استان شرکت کردند که تاکنون برای ۳۰۰ نفر از آن ها گواهی نامه مهارت صادر شده است.
گرجی افزود: سال گذشته نیز ۲ هزار و ۵۰۰ فقره گواهی نامه مهارت برای مددجویانی که دوره های مهارتی را فرا گرفتند صادر شد.
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان شمالی یادآور شد: این اداره کل برای آموزش مددجویان با سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل فنی و حرفه ای همکاری دارد.
گرجی گفت: آموزش منسوجات چرمی، خیاطی، قالی بافی از جمله مهارت های فنی برای آموزش زندانیان است.
وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال برای زندانیان در دوران حبس نقش عمدهای در ارتقای امنیت و آرامش محیط زندان دارد، بیان کرد: زندانیانی که شرایط کار در بیرون از زندان را نیز داشته باشند در کارگاه های بخش خصوصی، بخش خدماتی و مشارکتی مشغول به کار خواهند شد.
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان شمالی تصریح کرد: اگر اصلاح و تربیت زندانیان از حوزه زندان ها فراتر رود و خانواده ها، نزدیکان و کارفرمایان پس از آزادی زندانی را بپذیرند نرخ بازگشت به زندان بسیار کاهش خواهد یافت.
تعداد زندانیان این استان حدود ۲ هزار نفر است که این تعداد زندانی در سه زندان و یک کانون اصلاح تربیت تحمل حبس می کنند که ۹۷ درصد مددجویان این استان مرد و سه درصد زن و همچنین ۶۸ درصد از آنان زندانیان متاهل هستند.
از مجموع زندانیان ۷۶ درصد بی سواد و زیر دیپلم، ۱۷ درصد فوق دیپلم هستند.
خراسان شمالی با جمعیت یک میلیون نفر در شمالشرق کشور واقع شده است.
نظر شما