به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ علیرضا رضایی روز یکشنبه در نشست مشترک کمیسیون ایمنی راهها و شورای هماهنگی ترافیک استان که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی برگزار شد افزود: در شهرستانهای قاینات و طبس افزایش متوفیان رانندگی را داشتیم زیرا ۱۵ نفر از فوتیهای امسال مربوط به قاین بودهاند.
وی اظهار کرد: محور اختصاصی معدن زغال سنگ پروده طبس به طول ۶۰ کیلومتر نیازمند بررسی است تا زیرسازی مناسب و روکش آسفالت انجام شود.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی یادآور شد: در صورتی که مناسب سازی این جاده انجام نشود اجازه تردد و ثبت ساعت اتوبوسهای معدن داده نمیشود.
وی گفت: درخصوص محورهای روستایی هم باید آموزشهای لازم برای موتورسیکلت سواران ارائه شود تا شاهد اتفاقات ناگوار نباشیم.
رضایی با اشاره به اجرای طرح ضربتی مقابله با خودروهای سوختکش در استان عنوان کرد: این طرح از ابتدای تیرماه در جادههای استان به صورت ۲۴ ساعت در حال اجراست که باید تیمهای انتظامی در این طرح پشتیبانی و حمایت شوند.
وی افزود: بسته شدن چند گلوگاه موجب کاهش تردد خودروهای شوتی شده لذا در تیرماه ۵۰ درصد متوفیان تصادفات جادهای کاهش یافت.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت: برخی خودروها بدون هیچ تقصیری در اثر برخورد با خودروهای شوتی دچار حوادث ناگوار از جمله آتش سوزی میشوند که باید کاهش این تصادفات بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان کرد: از ابتدای امسال فقط ۲۳ نفر در تصادفات جادهای شهرستان نهبندان جان باختند که عمدتا مربوط به خودروهای شوتی است.
رضایی گفت: تصادف با شدت بالا از زمان اجرای این طرح نداشتیم و هشت هزار و ۶۰۰ وسیله نقلیه هم توقیف سیستمی شدند.
وی افزود: ۵۰ درصد متوفیان حوادت رانندگی سرنشینان وسایل نقلیه هستند که عدد بالایی است لذا در زمینه فرهنگسازی استفاده از کمربند ایمنی به خصوص برای صندلی عقب باید بیشتر تلاش کرد.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی با بیان اینکه ادامه روند کاهش تصادفات نیازمند اجرای مستمر طرحهای ایمن سازی جادههاست گفت: ایجاد استراحتگاه موقت در کنار مجتمعهای خدمات رفاهی نقش خوبی در کاهش تصادفات داشته است.
وی گفت: هشتم، نهم و دهم محرم چون تردد روستایی شهری و داخل استان زیاد میشود انتظار است عملیاتهای عمرانی جادهای تعطیل شود همچنین لازم است نامهای برای دهیاران و روسای هیاتهای مذهبی در روستاها ارسال شود که هنگام تردد به ویژه شب مسائل ایمنی را رعایت کنند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی هم گفت: در سه ماه نخست امسال ۴۵۰ کیلومتر روکش آسفالت انجام شده است.
اسدالله جلال زاده با اشاره به تحلیل تصادفات در چهار سال اخیر ادامه داد: این تحلیل نشان می دهد که در محورهای روستایی و فرعی روز جمعه افزایش آمار تصادفات را داریم.
وی عنوان کرد: یکی از علل افزایش تصادفات در محورهای روستایی و فرعی، فعالیت معادن و تردد خودروهای شوتی بوده است البته از نقش موتورسواران هم نباید غافل بود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی گفت: تصادفات در روزهای سه شنبه و جمعه نسبت به سایر روزهای هفته بیشتر است و تابستان هم شاهد رشد تصادفات هستیم.
وی با بیان اینکه علت تامه تصادفات در استان توجه نکردن به جلو است افزود: خستگی و خواب آلودگی از دیگر عوامل موثر در بروز تصادفات است.
نظر شما