اورژانس پیش بیمارستانی مرز خسروی با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست ساخت است

کرمانشاه- ایرنا- معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ساخت اورژانس پیش بیمارستانی در مرز خسروی در راستای خدمت رسانی بهتر به زوار اباعبدالله حسین (ع) در مراسم باشکوه اربعین امسال خبر داد و گفت: این پروژه با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست ساخت است.

«صادق کریمی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: ساخت اورژانس پیش بیمارستانی مرز خسروی از اواسط اردیبهشت ماه امسال شروع شده و اکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم تا مراسم باشکوه اربعین طبقه اول آن به بهره برداری برسد.

وی اضافه کرد: این اورژانس پیش بیمارستانی در زمین ۲ هزار متری در حال ساخت است و با توجه به اینکه مراسم عاشورا و اربعین تا هفت، هشت سال دیگر در فصل تابستان قرار دارد؛ ۲ سالن ۱۵۰ متری سُرم تراپی و ۲ کانکس ۶۰ تا ۷۰ متری اتاق سرد برای آن طراحی کردیم.

کریمی همچنین اذعان داشت: برای ساخت این اوژانس پیش بیمارستانی در نقطه صفر مرزی، تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است که بخش از آن از محل کمک خیرین تامین شده و امیدواریم در اربعین امسال خدمات بهتر به زوار ابا عبدالله (ع) در مرز خسروی ارایه شود.

هزار نیرو در حوزه درمان در استان کرمانشاه در اربعین امسال دعوت به خدمت شدند

معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از دعوت یک هزار نیروی حوزه سلامت در مراسم اربعیین امسال در استان کرمانشاه خبر داد، و گفت: این نیروهای سلامت از استان های معین و استان کرمانشاه دعوت به خدمت شدند.

کریمی در پایان ابراز امیدواری کرد: مراسم باشکوه اربعین امسال با کمک تمام دستگاه های اجرایی به بهترین وجه ممکن برگزار شود و خدمت خوبی به زوار اباعبدالله حسین (ع) توسط حوزه سلامت و درمان ارایه شود.

خسروی نزدیکترین مسیر به عتبات عالیات

به گزارش ایرنا، قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت دارای ۲ بخش مرکزی و سومار و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

مرز خسروی با قصرشیرین ۱۵ کیلومتری دارد و یکی از مرزهای چهارگانه برای تردد زوار است که از ۱۶ محرم و ۲۳ مرداد ماه این مرز برای تردد زائران عتبات عالیات بازگشایی می شود.

در شهرستان قصرشیرین ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

مرز رسمی خسروی - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز خسروی نزدیکترین نقطه ایران به کربلاست؛ این مرز تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، کاظمین ۲۰۳، کربلا ۳۰۰، سامرا ۳۲۶ و نجف ۳۸۰ کیلومتر فاصله دارد.

زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می رسند.

زائرانی که از خسروی عازم عراق می شوند پیش از زیارت امام حسین(ع)، به امامان مدفون در کاظمین و سامرا عرض ادب می کنند و همین موضوع خسروی را به «مسیر ولایت» ملقب کرده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha