به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا، مازندران با تولید سالانه بیش از هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی حدود ۱۱درصد ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور را در اختیار دارد.
یکی از چالشهای بزرگ کشاورزان این دیار، فروش و عرضه محصولات کشاورزی است، در واقع فروش محصول در زمان برداشت یکی از مهمترین مشکلات شالیکاران و باغداران محسوب میشود.
به باور صاحبنظران این در حالیست که حدود ۱۵ سال پیش فروش تمام کالاها در بازارهای سنتی انجام میشد و در حقیقت محصول پس از طی کردن چند واسطه به مصرفکننده نهایی میرسید که این کار افزایش قیمت کالا را به دنبال داشت اما در حال حاضر سیاستها و راهکارهای بسیاری برای حذف واسطهها از بازار اتخاذ میشود چراکه حذف واسطهگری، محصولات کشاورزی را ۱۰ تا ۲۰ درصد و به طور میانگین ۱۵ درصد ارزانتر به دست مشتری میرساند.
در این پیوند معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با بیان این که، رفع دغدغههای کشاورزان و فروش قیمت مناسب محصول تولیدی آنها اولویت و دغدغه جدی دولت است، افزود: در حال حاضر نماینده عالی دولت در استان تمامی تلاش خود را به کار گرفته تا دغدغههای کشاورزان را برطرف کند.
روح الله سلگی گفت : یکی از دلایل اصلی سفر اخیر استاندار مازندران به روسیه فراهم کردن زیرساخت برای صادرات و فروش محصولات کشاورزان مازندران بود که دستاورد خوبی داشت.
این مقام مسوول در ادامه داد: دولت سیزدهم با سرلوحه قرار دادن اخلاص شهیدان رجایی و باهنر با تمام وجود در حال خدمت رسانی به مردم است.
وی بیان کرد: اربعین تجلی قدرت نرم است و مردم مازندران در طول تاریخ تشیع پیوند ناگسستنی با عاشورا و اربعین دارند.
سلگی افزود: ۵۲ هزار مازندرانیبرای اعزام به اربعین در سامانه ثبت نام کردند که این آمار رتبه ششم در بین استانهای کشور است.
معاون استاندار مازندران این را هم گفت که دولت در خصوص هرچه باشکوه برگزار شدن اربعین تسهیل کننده است و خیرین و مردم در این بخش کمک های مالی انجام دادند.
وی افزود : برای نخستین بار جهت خدمات مطلوب به شهروندان جهت شرکت در مراسم اربعین قطار اختصاصی از ساری به کرمانشاه فعال شد.
این مقام مسئول تصریح کرد : مازندرانیها ۳۵ موکب در عراق، ۱۵ موکب در مسیر پیادهروی، ۱۵ موکب در کربلا، یک موکب در سامرا ۲ موکب در نجف و دو موکب در مهران برای خدمات به زائران سالار دشت کربلا برپا کردند.
نظر شما