به گزارش چهارشنبه شب روابطعمومی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، حسین برزگر اعلام کرد: این مبلغ از محل اعتبارات جهش تولید برای تکمیل و بهرهبرداری از ۱۶ طرح شاخص در بخشهای دام و طیور، توسعه باغات، مجتمع گلخانهای و تامین و انتقال آب کشاورزی اختصاص پیدا کرد.
وی افزود: در این راستا با اختصاص افزونبر ۷۳۵ میلیارد ریال به هشت طرح تامین و انتقال آب در نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری چهار هزار و ۱۰۰ هکتار از زمینهای استان آبی و آماده بهرهبرداری میشود.
برزگر تصریح کرد: همچنین ۴۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات بخش تولید برای تکمیل زیرساختهای مجتمع گلخانهای جونقان شهرستان فارسان و بلداجی شهرستان بروجن به وسعت ۳۰ هکتار اختصاص داده شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: چهار هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات جهش تولید به ۱۰ پروژه تامین و انتقال آب به وسعت پنج هزار هکتار و ۴۰ میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات جهش تولید به ۲ پروژه ترکیب ژنتیکی گوسفند پُربازده و توسعه و ساماندهی گاوهای دومنظوره اختصاص داده شد.
برزگر تاکید کرد: با تخصیص این مبلغ سالانه ۲ هزار راس گوسفند نژاد لری بختیاری و ۲ هزار گاو حاصل نژاد رومانف و گاو آمیخته و بومی با نژادهای دومنظوره (سمینتال) حاصل میشود و تولید شیر و گوشت افزایش مییابد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری توسعه کشاورزی را مولفه اصلی در جهش تولید و رسیدن به اهداف ترسیم شده در سال ۱۳۹۹ از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست و افزود: در همین راستا سال ۱۳۹۹ ، ۱۵ طرح توسعه باغات در زمینهای شیبدار، توسعه کشت گیاهان دارویی، تامین و انتقال آب زمینهای کشاورزی، اصلاح نژاد دام و توسعه گلخانه تعریف شد.
برزگر تصریح کرد: برای این طرحها تاکنون با همکاری استانداری و سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری، ۶ هزار و ۱۵۰ میلیون ریال اختصاص یافته و هزینه شده و پیشرفت فیزیکی این طرحها بهطور میانگین در حدود ۹۰ درصد برآورده شده است.
به گزارش ایرنا، یک چهارم تولید ناخالص داخلی و یک پنجم اشتغال چهارمحال و بختیاری به بخش کشاورزی وابسته است و از مجموع زمینهای چهارمحال و بختیاری ۲۵۰ هزار هکتار برابر ۱۵ درصد سطح زیرکشت زمینهای کشاورزی استان است.
هماکنون ۷۹ هزار بهرهبردار با تولید سالانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری فعال هستند.
چهارمحال و بختیاری ۱۱ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما