۶۰۴ مراقب ساحل در گیلان برای پیشگیری از حوادث دریا فعال هستند

رشت - ایرنا - مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گیلان گفت: ۶۰۴ مراقب ساحل در اجرای طرح‌های سالم‌سازی دریا در این استان فعال هستند که نقش مهمی برای پیشگیری از حوادث مربوطه دارند.

هادی سلیمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه طرح مراقبان ساحل از سوی جمعیت هلال‌احمر استان در حال اجراست، اظهار کرد: در این طرح موضوعات مختلف اعم از آموزش مردم در سواحل، کمک‌های اولیه، خودمراقبتی و آگاهی دادن به افراد در ارتباط با خطرات ناشی از دریا پیگیری می شود.

وی افزود: طرح مراقبان ساحل در تمامی شهرستان‌های ساحلی گیلان به اجرا درآمده و نیروها در اجرای این طرح برای پیشگیری از حوادث دریا، ارائه آموزش‌های لازم به مردم و گردشگران توجیه هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با اشاره به اهمیت برگزاری کارگاه‌ها و آموزش‌های چهره به چهره به مردم در ارتباط با موضوعات مختلف کمک‌های اولیه و پیشگیری از حوادث در دریا خاطر نشان کرد: برگزاری هزار و ۳۰۰ کارگاه آموزشی چهره به چهره و همگانی در سواحل استان برنامه‌ریزی شده که در حال انجام است.

وی با بیان اینکه ارایه آموزش‌های چهره به چهره برای پیشگیری از حوادث سواحل موثر بوده اضافه کرد: با اقدامات انجام شده در طرح‌های سالمسازی دریا در تابستان امسال شاهد تغییر رفتار اجتماعی مردم در حوزه سواحل هستیم.

مدیرعامل هلال احمر گیلان در ادامه با تشریح سایر اقدامات این جمعیت به عنوان کمیته پیشگیری، سوانح و کاهش غریق در اجرای طرح‌های سالم‌سازی دریا اظهار کرد: گشت‌های موتوری به تعداد ۶۰ "راکب موتور" در سطح سواحل با حضور امدادگران هلال احمر فعالیت دارند و در تمام سواحل خطر آفرین هشدار خطر غریق نصب شده‌است.

وی با اشاره به ۳۰۲ نقطه خطرآفرین در نوار ساحلی گیلان و اجرای ۲۷ طرح سالم‌سازی دریا در استان خاطر نشان کرد: در اجرای طرح امسال با حمایت جمعیت هلال احمر کشور و استاندار گیلان، تجهیزات و امکانات در حوزه پاسخگویی افزایش یافت ضمن اینکه ۲۴۳ نجات غریق نیز همکاری دارند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گیلان با بیان اینکه دولت اعتبار خوبی برای اجرای طرح‌های سالمسازی دریا در نظر گرفته‌است، بیان کرد: سال‌های گذشته حق‌الزحمه ناجیان غریق در آبان ماه پرداخت می‌شد اما اکنون به روز شده‌است.

وی بیان کرد: تعداد کل نیروهای فعال اعم از ناجیان غریق، مراقبان ساحلی، راکب موتور، ارزیابی ساحلی، ناظران بر ارزیابی، پشتیبانی تدارکات، مربیان آموزشی و ایمنی و سلامت در طرح سالمسازی دریا هزار و ۱۲۷ نفر روز هستند ضمن اینکه ۵۶ دستگاه خودروی امدادی به کار گرفته شده‌است.

نوارساحلی شهرستان‌های آستارا، تالش، رضوانشهر، بندرانزلی، خمام، رشت، آستانه اشرفیه، لاهیجان، لنگرود و رودسر در مجموع دارای ۳۰۲ نقطه خطرآفرین هستند.

استاندار گیلان پیش از این گفته بود با توجه به آغاز سفرهای تابستانی و استفاده مردم از سواحل و دریا، نقاط خطرآفرین در سواحل استان به طور ویژه مورد توجه ویژه قرار گیرد و اقدامات لازم بدین منظور انجام شود تا شاهد کاهش آمار غرق شدگان باشیم.

بیشتر بخوانید:

نقاط خطرآفرین سواحل گیلان به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد

۲۷ طرح سالم‌سازی دریا در نوار ساحلی گیلان اجرا شد

۱۰۲ نفر در سواحل گیلان از غرق‌شدگی نجات یافتند

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha