به گزارش خبرنگار ایرنا، علی سهرابیبیدار روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر افزود: به مناسبت فرارسیدن این هفته کلنگ زنی و عملیات اجرایی ده ها پروژه برقرسانی با اعتبار بیش از یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال آغاز شده است.
وی اظهار کرد: این پروژهها شامل اصلاح و بهینه سازی شبکههای برق شهری و روستایی، ایجاد قدرت مانور و مدیریت شبکه، ساختمان اداری، پروژههای سرمایهای مدیریت اوج مصرف، تعویض کنتورها، توسعه و ساخت شبکه برای مشترکان جدید، روشنایی معابر، نصب انشعابات عادی، برقرسانی به مشترکان جدید و هوشمند سازی شبکه است.
وی با بیان اینکه ارتباط دوسویه با مشترکان، یکی از مهمترین اهداف ما در شرکت توزیع نیروی برق استان همدان است، تاکید کرد: همدان به طور میانگین ۲۹۷ روز آفتابی در سال دارد و ۱۱.۴ درصد انرژی خورشیدی کشور در این استان تولید میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: هیچ محدودیتی برای تامین برق صنایع و واحدهای تولیدی نداریم و با تامین برق پایدار از تولیدکنندگان حمایت میکنیم.
وی ادامه داد: در راستای تحقق شعار سال مهار تورم و رشد تولید، بیش از ۳۵ خط توزیع کننده برق (فیدر) جدید برای رشد زیرساختهای توسعهای استان ایجاد شده است.
سهرابیبیدار با اشاره به اینکه بهرهبرداری از مرکز کنترل و دیسپاچینگ جنوب استان را در سال جاری کلید زده ایم، افزود: به منظور مدیریت بهتر برق شبکه، امسال ۱۳۵ سلول (کلید) هوشمند در پستهای زمینی استان نصب و راهاندازی شده است.
وی اظهار داشت: ۲۵۰ نقطه استان از طریق مرکز کنترل و دیسپاچینگ قابل مشاهده و مدیریت برق را آسان و هوشمند کرده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه نگهداری از شبکه در اولویت کاری ما قرار دارد،تصریح کرد: در طول سال جاری ۷۳۵ کیلومتر از شبکه سیمی برق مشترکان به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.
وی افزود: با مدیریت صورت گرفته، زمستان گذشته را بدون قطعی در شبکه برق پشت سر گذاشتهایم و تابستان امسال نیز با برنامههای ۱۴۰ گانه وزارت نیرو و همراهی مشترکان خانگی، صنعتی، کشاورزی، برق مورد نیاز شبکه تامین شد.
۴۰ درصد مشترکان همدانی مشممول پاداش مصرف بهینه شدند
سهرابیبیدار گفت: ۲۵۰ هزار مشترک خانگی، شامل ۴۰ درصد مشترکان برق استان مشمول پاداش مصرف بهینه برق شدهاند و ۱۳۰ میلیارد ریال پاداش همراهی به این مشترکان پرداخت شده است.
وی ادامه داد: نصب تجهیزات هوشمند شبکه و سایر تجهیزات حفاظتی، موجب یاری ما در گذر از اوج مصرف تابستان امسال شد و اگر حادثه ای رخ داد نیز در کمترین زمان ممکن توسط نیروهای شرکت برق استان برطرف شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه گرمای زودرس، تداوم گرما و گستره گرما در سراسر کشور، موجب تداوم اوج بار در استان شده است، اظهار کرد: در فصل تابستان امسال و در بخش توزیع، برق مورد نیاز مشترکان نزدیک به ۸۵۰ مگاوات ثبت شد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: در بهره برداری از پروژه های هفته دولت، شهرستان همدان با ۲۳ پروژه و اعتبار ۷۱۵ میلیارد ریال بیشترین سهم را داشت و شهرستان ملایر نیز با ۲۱ پروژه و اعتبار ۶۶۱ میلیارد ریال در رده بعدی قرار گرفت.
سهرابیبیدار با اشاره به اهمیت انرژی الکتریکی در جهت پایداری زندگی اجتماعی، افزود: تامین پایدار انرژی حیات بخش، یکی از زیرساختهای اساسی برای رشد و توسعه کشور محسوب میشود و صنعت برق استان همدان با تکیه بر تعهد و تخصص نیروهای جوان از ارتباطی تنگاتنگ با مردم و جامعه برخوردار است.
به گزارش ایرنا، استان همدان بیش از ۸۱۰ هزار مشترک برق دارد و تا کنون بیش از ۱۹ هزار کیلومتر شبکه فشار برق فشار ضعیف و قوی برای آن ایجاد شده است.
استان همدان تعداد ۱۸ هزار و ۵۶۰ دستگاه پست توزیع نیروی برق با ظرفیت ۲ هزار و ۴۵۱ ولت آمپر و همچنین ۳۱۰ خط تغذیه کننده (فیدر) برای تامین برق مشترکان ۳۲ شهر و یک هزار و ۷۱ روستا دارد.
نظر شما