به گزارش خبرنگار ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز چهارشنبه در مراسم همایش سراسری جهاد و مقاومت از دیروز تا امروز (مراسم تجلیل از یک میلیون پیشکسوت دفاع مقدس) در محضر مقام معظم رهبری (به صورت وبیناری) افزود: دشمنان می خواستند نامی از ایران نماند و انقلاب اسلامی را نابود کنند بنابراین هر ۱۰ سال برنامه ای برای شکست انقلاب طرح ریزی کردند که در همه موارد با شکست و خفت روبه رو شدند.
وی با تاکید بر اینکه ایثارگران در دوران دفاع مقدس از اسلام، قرآن و کشور دفاع کردند ادامه داد: بیان ارزش های دوران دفاع مقدس که با دست خالی در برابر دشمن مجهز در طول هشت سال نتوانست یک وجب از خاک وطن را در تصرف داشته باشد، یک ضرورت است.
قاسمی فرزاد گفت: رزمندگان دفاع مقدس در مبارزه خود با دشمن، چنان صدام را به خفت و خواری کشاندند که وی برای جبران این شکست نقشه حمله به کویت را طراحی و اجرا کرد.
وی خاطرنشان کرد: بیان ارزشهای دوران دفاع مقدس باید به عنوان الگویی برای نسل جوان به بهترین شیوه ممکن یادآوری شده و به شکل تجلی از خودگذشتگی ها به نمایش درآید.
استاندار همدان گفت: رزمندگانی که در هشت سال دفاع مقدس پشت سر رهبری بوده و هم اکنون نیز هستند به چنان اقتداری دست یافته اند که کشور اکنون مصون از هر حمله دشمنان شده است.
وی یادآوری کرد: دشمنان فراموش نکرده اند که فرزندان روح الله تا آخرین قطره خون در راه ارزشها ایستاده اند، شهیدان همت، همدانی، چیت سازیان، سلگی و سایر شهدا الگوی ما هستند و همه ما نیز آرزوی شهادت داریم.
قاسمی فرزاد یاد و نام همه کسانی که شکنجه ستم شاهی را به جان خریدند و در راه امام ماندند و پایه گذار انقلاب بزرگ اسلامی شدند، را گرامیداشت و تاکید کرد: در حالیکه در آستانه هفته دفاع مقدس عطر و یاد شهدا در شهر پیچیده و مردم با تمام قدرت در صحنه هستند، دولت سیزدهم با دیپلماسی عزتمندانه در جهان موفق عمل کرده و دستاوردهای زیادی داشته است.
استاندار همدان ادامه داد: پیشکسوتی در هر حرفهای محترم است اما در جهاد، ایثار و شهادت یک مقوله دیگری است که به خانواده های ایثارگران، دوران دفاع مقدس یعنی بهترین دوران این سرزمین، افتخار می کنیم.
سردار «مهدی ظفری» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در سخنانی با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای دوران دفاع مقدس، آنان را شاخص زندگی ایثارگرانه و ولایت محور در جامعه عنوان کرد.
آیین رونمایی از پوستر جشنواره افتخار من که در آن فرزندان ایثارگران در فیلم یا صوت های کوتاه خاطرات نبرد پدران خود با دشمنان را در ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه استان همدان بازگو می کنند، انجام شد.
به گزارش ایرنا، مهلت ارسال این آثار تا پایان آبان ماه در سایت www.Pdefa.ir است.
نظر شما