به گزارش ایرنا، محمدصادق معتمدیان روز چهارشنبه در جلسه اشتغال و سرمایه گذاری آذربایجان غربی افزود: مدیریت زمان در این زمینه الزامی است و نظارت و بازرسی در زمینه تحقق اقدامات به ویژه پرداخت تسهیلات باید با برنامهریزی و به سرعت انجام شود تا منابع و سرمایهگذاری افراد به موقع به مرحله تولید و بهره وری برسد.
وی با تاکید بر تسریع در عملیات بانکی در زمینه پرداخت تسهیلات از محل تبصره ۱۸ بیان کرد: بانک های عامل باید فواصل دریافت تقاضای افراد تا پرداخت تسهیلات را به حداقل برسانند چرا که پول و منابع تامین است و سرعت در اعطا، مهمترین مساله ماست.
استاندار آذربایجان غربی در زمینه سرمایهگذاری برای توسعه شهرک های صنعتی استان نیز اظهار کرد: شهرکهای صنعتی مصوب و فاقد زمین لازم است سریع تعیین تکلیف شوند و برای رفع چالشهای زیرساختی مطالعات اساسی صورت گیرد.
معتمدیان با بیان اینکه سرمایهگذاری باید در نقاطی که توجیه اقتصادی دارد، انجام شود، ادامه داد: اولویت با مناطقی است که متقاضی برای سرمایهگذاری وجود دارد.
وی با تاکید بر عدم اتلاف منابع دولتی در این زمینه اضافه کرد: وقتی زمینی واگذار میشود، لازم است مشکلات آن پیگیری شود و سرمایهگذاران نباید در پیچ مشکلات بمانند.
وی با اشاره به اینکه نباید سرمایهگذاری انجام شده راکد بماند، گفت: هیچ واگذاری جدیدی در این زمینه انجام نخواهد گرفت تا مشکلات قبلی رفع شود.
وی با تاکید بر اهتمام مدیران استانی به مسائل حقوقی افزود: دستگاههای استانی لازم است نسبت به مستندسازی اراضی اقدام و اهتمام جدی داشته باشند.
استاندار آذربایجانغربی اضافه کرد: دستگاههای ضعیف در زمینه تعهدات اشتغال زایی باید پاسخگو باشند تا تعهدات همچنان روبه پیشرفت باشد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان غربی هم در این جلسه اظهار کرد: سهم استان از اعتبارات مصوب سال گذشته ۱۵ هزار میلیارد ریال است که از این مبلغ چهار هزار و ۷۲۰ میلیارد ریال ابلاغ اعتبار شده است.
حبیب تربتی ادامه داد: ۸۰ درصد از این چهار هزار و ۷۲۰ میلیارد ریال طی ۲۰ روز قبل ابلاغ شدهاست و یکهزار میلیارد ریال آن تا کنون آن جذب شدهاست.
وی گفت: طبق دستورالعمل باید پرداخت ها در زمینه تبصره ۱۸ در ظرف ۴۵ روز از زمان معرفی به بانک انجام شود و رصدها در زمینه نحوه پرداخت ها و روند انجام کار انجام و رضایت و عدم رضایت از بانک ها نیز بررسی میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان غربی هم بیان کرد: سهم این اداره کل از اعتبارات تبصره ۱۸ حدود ۳۶۴ میلیارد ریال است که ۱۴۸ میلیارد ریال آن در کمیته فنی مصوب شده است.
علی دهقانی افزود: از مجموع ۴۲ هزار و ۵۹ تعهد اشتغال دستگاههای اجرایی و تسهیلات اشتغالزایی در استان ۶۹.۶۵ درصد آن به تعداد ۲۹ هزار و ۲۹۳ مورد محقق شدهاست که شهرستان بوکان رتبه اول و باروق کمترین میزان را دارد.
وی اضافه کرد: در این بین اداره کل امور عشایر بیشترین تعهدات را عملیاتی کرده و دستگاههای مخابرات، ثبت احوال، شرکت نفت، مدیریت درمان تامین اجتماعی، منطقه آزاد و اوقاف کمترین میزان اشتغال ایجاد شده براساس تعهد را داشتند.
مدیرکل شهرکهای صنعتی آذربایجان غربی نیز در این نشست در زمینه سرمایه گذاری و اشتغال ایجاد شده توضیحاتی ارائه کرد و گفت: ۳۷ شهرک مصوب در استان وجود دارد که ۳۱ شهرک تامین زمین شده و ۲۷ مورد در حال واگذاری است.
امیر شهسوار بیان کرد: ۲۷ مورد دارای آب و برق و ۲۱ مورد دارای گاز و ۲۶ مورد دارای تلفن ثابت و هفت مورد فیبر نوری هستند.
نظر شما