علیرضا فرقدانی روز یکشنبه به مناسبت روز پرستار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در زمان حاضر حدود ۱۳ هزار پرستار در مراکز دولتی و غیر دولتی استان اصفهان فعالیت دارند اما ما با کمبود در این حوزه مواجه هستیم و باید جذب و پذیرش نیروها افزایش یابد.
وی اظهار داشت: با توجه به کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات بزرگ جامعه پرستاری، شیفت های کاری زیاد و اضافه کاریهای اجباری است که سبب وارد شدن خسارت هایی به این افراد میشود.
فرقدانی با بیان اینکه اضافه کاریهای زیاد سبب کاهش توان پرستاران میشود، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران بطور میانگین در ماه ۷۰ تا ۹۰ ساعت اضافه کاری اجباری دارند که میزان سنگینی است.
رییس هیات مدیره سازمان نظام پرستاری استان اصفهان به برخی دیگر از مشکلات و مسائل جامعه پرستاری اشاره و اضافه کرد: میزان جذب و پذیرش پرستار در برخی از بیمارستان ها مانند تامین اجتماعی کمتر است و از طرفی پرستاران در بخش خصوصی نیز با نبود امنیت شغلی مواجه هستند.
وی با تاکید بر اینکه پرستاران در دوران کرونا با از جان گذشتگی به مردم خدماترسانی کردند و نشان دادند همواره در خط جهاد سلامت است، گفت: زحمات آنها نباید فراموش شود و رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور نیز همواره بر احقاق حقوق آنها تاکید داشته اند.
فرقدانی با اشاره به اینکه قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری از حدود ۱۵ سال پیش پایهگذاری شد، خاطرنشان کرد: این قانون پس از فراز و نشیب های زیاد سرانجام در دولت سیزدهم اجرایی شد اما در ابتدا با مسائلی همراه بود بطوریکه میزان پرداختیها برای تعدادی از پرستاران بسیار خوب و برای برخی مناسب نبود.
وی با اشاره به پیشنهاد ویرایش جدیدی از قانون تعرفهگذاری به وزارت بهداشت، ادامه داد: حدود یک ماه گذشته مرحله دیگری از پرداختی های قانون تعرفه گذاری انجام شد که نسبت به مرحله قبل بهبود یافت.
رییس هیات مدیره سازمان نظام پرستاری استان اصفهان همچنین بر اهمیت قانون اجرای فوق العاده خاص حوزه سلامت و پرستاری تاکید کرد.
وی با بیان اینکه خروج نیروهای پرستاری یکی از تهدیدهای بزرگ جامعه سلامت کشور است، گفت: سالانه حدود هزار نیروی پرستار از کشور خارج میشوند که لازم است با سازماندهی و مدیریت نگهداشت نیرو این مساله را برطرف کرد.
روز پرستار در ایران مصادف با تاریخ ولادت حضرت زینب (س) برابر با ۲۸ آبان سال جاری است.
نظر شما