به گزارش خبرنگار ایرنا، احسان یاوری روز سه شنبه در نشست شورای آموزش عالی دانشگاه آیت الله بروجردی که با حضور مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مشکلات مورد تایید در مورد طرح های عمرانی استان طولانی شدن و هزینه بالای آنها است در حالی که با بهره گیری از توان نیروهای متعهد و متخصص دانشگاه های استان می توان این مشکل را برطرف کرد.
وی با تاکید بر توان دانشگاه در حوزه تولید، صنعت و اشتغال افزود: اساتید بومی آزمایشگاه خاک، بتن و مقاومت مصالح دانشگاه آیت الله بروجردی در شمار دانشمندان برتر جهان هستند که باید از ظرفیت آنها در حل مشکلات استان بهره گرفت.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار لرستان با اشاره به اینکه در حوزه هوش مصنوعی هم عضو هیات علمی در دانشگاه آیت الله بروجردی وجود دارد، اضافه کرد: یکی از مهمترین موانع توسعه استان مشکلات حقوقی است که در حوزه علوم سیاسی، علوم انسانی و حقوقی بهترین اساتید دانشگاهی در استان وجود دارد، که باید از آنها استفاده کرد.
یاوری با اشاره به تدوین شناسنامه سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان ادامه داد: شناسنامه ای که توسط دانشگاه تهیه شده یکی از بهترین ها در کشور است که در واقع نتیجه اعتماد به اساتید دانشگاه و دانشجویان است.
وی با اشاره به همکاری و تعامل دانشگاه آیت الله بروجردی و شهرداری بروجرد در حل مشکلات حوزه شهری و شهر هوشمند گفت: ماموریت دانشگاه تربیت نیروی متعهد و متخصص در کنار حل مشکلات بومی و محلی است پس در همه حوزه ها باید از این ظرفیت دانشگاه استفاده کرد.
یاوری با اشاره به اینکه در ۲ سال اخیر مزیت های نسبی شهرستان بروجرد جمع بندی شده است، افزود: در این حوزه سه مزیت صنایع دستی، گردشگری و محصولات باغی و کشاورزی در توسعه این شهرستان اثرگذار است که در تمام استان باید این ظرفیت ها جمع بندی شده تا براساس آن برنامه ریزی صورت گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان با اشاره به انجام آمایش آموزش عالی استان در دولت سیزدهم اظهار کرد: در این راستا یک کمیته با ریاست استاندار تشکیل شده که بر این اساس هر گونه اضافه یا حذف شدن رشته های دانشگاهی باید با هماهنگی این کمیته باشد.
یاوری با تاکید بر اینکه نخبگان در هر جامعه ای محور اصلی توسعه هستند، یادآور شد: مشکلات جامعه نخبگان باید حل شود در غیر این صورت با مهاجرت آنها مواجه خواهیم بود.
وی بیان کرد: با توجه به ظرفیت های علمی، دانشگاهی و استعداد استان می توان بسیاری از مشکلات را در استان حل کرد و در همین زمینه توجه به بعد نخبگانی استان مهمترین اهرم است.
دانشگاه آیتالله بروجردی در سال ۸۵ تاسیس شد و هم اکنون بیش از ۱۰۰ نفر عضو هیات علمی، ۱۰۰ کارمند و بیش از پنج هزار و ۱۰۰ دانشجو دارد که از این تعداد چهار هزار و ۱۵۰ دانشجو در مقطع کارشناسی و ۹۵۰ نفر هم در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما