نیشتمان رویدادی برای ترغیب دانشجویان به کارآفرینی

کرمانشاه - ایرنا - ششمین رویداد کارآفرینی «نیشتمان» (سرزمین) به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری پارک علم و فناوری کرمانشاه روز سه‌شنبه آغاز شد و ۶ تیم شرکت‌کننده از طرح‌ها و ایده‌های کسب و کار خود دفاع کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ رییس جهاد دانشگاهی کرمانشاه در ابتدای این رویداد با بیان اینکه ترویج فرهنگ کارآفرینی و اشتغال یکی از اولویت‌های جهاد دانشگاهی است، گفت: رویداد نیشتمان را در راستای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با کارآفرینی تعریف کردیم چرا که معتقدیم امروز بسیاری از مشاغل سنتی جایگاهی در جامعه ندارند.

مسلم حدیدی با تاکید بر اینکه مشاغل امروزی و حتی بسیاری از مشاغل آینده وابسته به فناوری های نوین است، اظهار کرد: جوانان و دانشجویان باید بدانند که شغل های کارمندی و پشت میزنشینی از بسیاری جهات خوشایند نیست و این در حالی است که بسیاری از شغل های آینده مبتنی بر هوش مصنوعی و فناوری های نوین ارتباطی است که دانشجویان باید با این فضا آشنا شوند.

وی اضافه کرد: جهاد دانشگاهی در کلاس های درسی کارآفرینی با برنامه ریزی های مختلف و متنوع به دنبال عملیاتی و کاربردی کردن آموزش دروس است تا دانشجویان بتوانند در نهایت مدل های کسب و کار مد نظر خودشان را مطرح و ما هم در ساختارهای موجود از طرح ها و ایده های آنها حمایت می کنیم.

رییس جهاد دانشگاهی کرمانشاه با اشاره به اینکه در رویداد نیشتمان دانشجویان می‌توانند فرهنگ بومی و محلی کرمانشاه را مدنظر قرار دهند و زیرساخت های فناورانه لازم را ایجاد کنند، گفت: در اردیبهشت سال آینده رویداد ملی نیشتمان را با دریافت ایده های کسب و کار از کل کشور برگزار می کنیم تا با حضور فعال دانشجویان و رویکردهای خاص آنها، فرهنگ کسب و کار را در جامعه گسترش دهیم.

به گزارش ایرنا، نرخ بیکاری در بهار سال‌های ۱۳۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به ترتیب ۱۳.۸، ۱۴.۷ و ۱۵.۴ درصد بود ولی در بهار امسال به ۱۰.۲ درصد کاهش یافت؛ داده های رسمی آماری همچنین حاکیست نرخ بیکاری استان کرمانشاه اگرچه در مقایسه با استان‌های صنعتی و بزرگ همچنان پایین است اما در بهار امسال از ۶ استان کشور بهتر شد که در ۱۰ سال اخیر سابقه نداشت.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان ۱.۵ درصد مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت ایران را دارد و از سال ۱۳۵۵ همواره یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده است بطوریکه نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامد و از دیگر سو چهار درصد بیکاران کشور در این استان ساکن هستند.

بر اساس آخرین آمار رسمی، استان کرمانشاه ۹۸ هزار بیکار دارد که از این تعداد بیش از ۳۸ هزار نفر معادل حدود ۳۹ درصد دانش آموختگان دانشگاهی هستند و بر اساس نظر برخی کارشناسان عمده ترین چالش آنها نداشتن مهارت شغلی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha