به گزارش ایرنا عزیززاده ۵۳ ساله اهل شهر آستارا در استان گیلان از سال ۱۳۸۱ سفر با دوچرخه به دور ایران و کشورهای جهان را آغاز کرده است و عضو سازمانهای مردم نهاد از جمله حامیان محیط زیست، سفیران آب، سفیران صلح و دوستی، انجمن حمایت از کودکان بیسرپرست و بدسرپرست، جمعیت هلال احمر و عضو فعال فدراسیون دوچرخهسواری است.
وی از اول آبان ماه سفر خود از آستارا آغاز و پس ۷۱ روز و رکاب زدن در استانهای اردبیل ، گیلان، قزوین، البرز، تهران، مازندران، گلستان، خراسان های شمالی، رضوی و جنوبی، سمنان، قم، اصفهان و فارس، وارد استان یزد شد و با حضور در دفتر ایرنا و غرس یک نهال در محوطه این خبرگزاری، گفت: کاشت نهال ، درختچه های مثمر و غیرمثمر در مدارس و دانشگاهها و مکان های متخلف را در برنامه دارم.
وی اظهار کرد: حدود ۲۲ سال است که با شعارهای مختلف در حوزه صلح، دوستی، حفاظت از محیط زیست، حمایت از کودکان بیسرپرست و بدسرپرست و حمایت از کودکان سرطانی، ایرانگردی و جهانگردی، فعالیت کرده است.
این دوچرخه سوار با بیان اینکه شعار این دور سفر من اهدای خون،اهدای زندگی است اظهار کرد: تاکنون ۴۳ هزار اصله نهال در راستای صلح و دوستی ، حفاظت از محیط زیست، حمایت از کودکان بیسرپرست و بدسرپرست و حمایت از کودکان سرطانی در ایران و جهان کاشتهام.
وی که چهار دوچرخه سوار باشگاه ایدهآل یزد او را همراهی می کردند، افزود: اکنون به پنج قاره جهان و ۷۲ کشور سفر و رکاب زدم و با هزینه شخصی به خارج از کشور رفتم و برای تامین هزینههای سفر نیز منزلم را به فروش رساندم و در مدت ۲۲ سال گذشته موفق به کاشت نهال در خارج از کشور به خصوص در سازمان ملل شدم.
این سفیر صلح و دوستی گفت: همه ایران سرای من است و فرزندان این سرزمین باید همیشه شاد و با نشاط باشند.
عضو فعال جمعیت هلال احمر و صلیب سرخ جهانی در مورد ایرانگردی با دوچرخه افزود: دوچرخه، وسیله ای سبز و عامل نشاط و سلامتی محسوب می شود زیرا نه آلودگی هوا و نه آلودگی صوتی دارد.
وی گفت: وقتی ایرانگردی را با دوچرخه شروع کردم، جاده ها، دشت، جنگل و رودخانه ها را آلوده را دیدم ، دلم به درد امد که چرا با طبیعت نامهربانی می شود و با خود عهد بستم تا آنجا که جان در بدن دارم به محیط زیست کشورم خدمت کنم و از مردم می خواهم به محیط زیست بها دهند.
دوچرخهسوار سفیر صلح گفت: از اعضای خانوادهام به ویژه همسرم نهایت تشکر را میکنم، واقعیت این است که اعضای خانوادهام وقتی علاقه من را به دوچرخهسواری دیدند نه تنها مخالفت نکردند بلکه همیشه و در همه حال پشتیبان من بوده و من را حمایت کردند.
این فعال محیط زیست کشورمان با بیان اینکه سفرم به شهرها و استانهای مختلف را با هدف ارتقای امنیت زیستی با کاشت یک میلیارد درخت آغاز کردهام اظهار کرد: به هر جای ایران که سفر می کنم مردم را به کاشت درخت و حفاظت از محیط زیست تشویق می کنم و اگر در آیین های مختلف همچون تولد، مراسم و جشنها به جای گل و شیرینی، به کاشت درخت بپردازیم، به محیط زیست، نجات زمین و سلامت انسان ها کمک کردهایم.
وی یادآور شد: بعد از استان یزد به استانهای کرمان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان،لرستان ،ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان شرقی آذربایجان غربی و سپس به اردبیل خواهم رفت.
نظر شما