به گزارش خبرنگار ایرنا، اصغر احمدی روز سهشنبه در آیین نواختن زنگ درختکاری در مدرسه میرداماد شهرکرد با اشاره به اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد اصله درخت از سال گذشته افزود: سهم چهارمحال و بختیاری تولید و کاشت سالانه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار و در مدت چهار سال ۱۰ میلیون اصله نهال با همت بخش دولتی و خصوصی است.
وی اظهار داشت: رویکرد اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری از اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت زراعت چوب با هدف تولید و تامین نیازمندیهای چوبی کشور، غنیسازی و توسعه جنگلها و فضای سبز است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: این استان دارای ۲ نهالستان شهرکرد به مساحت ۴۰ هکتار و لُردگان به مساحت ۱۷ هکتار است که مقرر شده با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی سالانه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار اصله نهال تولید کنند.
وی یادآور شد: کاشت نهال یک اقدام ملی و بینالمللی در راستای ایجاد فضای سالم، محیطزیست پاک و بدون آلودگی است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: در این ارتباط همزمان با گرامیداشت ۱۵ اسفند روز و آغاز هفته درختکاری قرار است ۱۵۰ هزار اصله نهال از گونههای سوزنی برگ، کبوده، صنوبر، زبان گنجشک، بادام کوهی، توت و اقاقیا در عرصههای مختلف استان کاشت شود.
وی با تاکید بر ضرورت حفظ محیط جانوری با حفظ عرصههای طبیعی در استان چهارمحال و بختیاری افزود: انجام فعالیتهای صنعتی در استان موجب ایجاد آلودگی محیط زیست میشود به همین دلیل امروز کاشت درخت به عنوان یک اصل بین المللی مورد توجه قرار دارد.
احمدی اظهار داشت : نقش مشارکتی مردم در کاشت و نگهداشت مهمترین ویژگی طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور است که انتظار میرود آحاد مردم به عنوان یک همیار طبیعت ما را در اجرای این طرح مهم پشتیبانی کنند.
بیشتر بخوانید:
به گزارش ایرنا، ۸۲ درصد از مساحت چهارمحال و بختیاری را عرصههای منابع طبیعی تشکیل داده است که از این میزان ۲۰ درصد مساحت استان جنگل و ۶۲ درصد آن مراتع است.
همچنین ۳۲۰ هزار هکتار از جنگلهای زاگرس در این استان واقع شده که گونه غالب این جنگلها، بلوط است.
نظر شما