به گزارش ایرنا، آیتالله محمدرضا ناصری در خطبههای نماز جمعه این هفته یزد افزود: تعیین شعار سال بر اساس نیاز کشور و جامعه اسلامی توسط مقام معظم رهبری انجام میشود.
وی ادامه داد: ایجاد زمینه لازم توسط مسئولان برای جلب مشارکت گسترده آحاد مردم در تولید و برون رفت از مشکلات باید جدی گرفته شود.
امام جمعه یزد تاکید کرد: برای شکست تحریمهای دشمنان باید همه مردم و مسئولان منویات مقام معظم رهبری را محور حرکت خود در سالجاری قرار دهند.
ناصری گفت: کار جهادی و انقلابی با همکاری و مشارکت مردم و همراهی و برنامهریزی مسئولان موجب تحقق اهداف نظام و ارتقای تولید در کشور است.
نماینده ولیفقیه در استان به انتخاب نمایندگان جدید مجلس شورای اسلامی اشاره و تاکید کرد: باید مجلس بر اساس نیاز کشور و همکاری مردم برای حل مشکلات تلاش کند.
ناصری بیان کرد: باید همه افراد و مسئولان بدون اختلافات حزبی و گروهی تنها به فکر حل مشکلات باشند و از همه افراد بیش از گذشته استفاده کنند.
وی یاد و خاطره شهید آیت الله صدوقی (ره) را گرامی داشت و بر حضور گسترده مردم در میدان دفاع از نظام و کشور تاکید کرد.
همچنین امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه نوروز و آداب آن یک سنت اجتماعی است گفت: پایه دین اسلام وحی و عقل است و دین مبین اسلام نه تنها با اینگونه سنّتهای اجتماعی مخالفتی ندارد، بلکه آنها را جهتدهی فرموده و مورد تائید قرار داده است.
حجتالاسلام "سید محمدکاظم مدرسی " در خطبههای نماز جمعه این هفته در محمدآباد با اشاره به اینکه چگونه روزه گرفتن میتواند موجب تقوا شود افزود: یکی از پیشنیازهای انسان برای پرهیزگاری داشتن اراده قوی است و روایت شده است که یک مجاهد با تمام فضیلتهایی که دارد برتر از انسانی نیست که خود را دارای ترمز ببیند و چه بسا انسانی که دارای ترمز قوی در مقابل گناهان باشد در ردیف فرشتگان قرار گیرد.
وی افزود: باتوجه به اینکه روزه جنبه امساکی دارد و تنها عبادت مخفی است قطعا باعث تقویت اراده میشود و ترمز انسان را تقویت میکند.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه تقویت عاطفه از دیگر موارد روزهداری است تصریح کرد: تقویت عاطفه از طریق تحمل گرسنگی و تشنگی موجب دردآشنایی با کسانی میشود که رنج گرسنگی را تحمل میکنند، روزهدار یک ماه خود را در مقابل مسائل شهوانی کنترل میکند و در مقابل ناموس دیگران خود را قابل کنترل میبینید.
نمازجمعه در ۲۷ محل در استان یزد برگزار میشود.
نظر شما