۳۵۵ بیمار سیستان و بلوچستانی از عوارض جانبی سکته مغزی نجات یافتند

زاهدان _ ایرنا _ رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان گفت: سال گذشته با انجام درمان اورژانسی برای ۳۵۵ نفر از بیماران دچار سکته مغزی در این بیمارستان، از بروز عوارض شدیدی مانند فلج، عدم تکلم، کج شدن صورت در آنان جلوگیری شد.

دکتر کاوه اورعی یزدانی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سکته مغزی در صورت عدم درمان به موقع عوارض ناتوان کننده ای بر جسم فرد بر جا می گذارد بنابراین لازم است تا بلافاصله پس از مشاهده علائم سکته حاد مغزی شامل بی حسی، ضعف عضلات در صورت، دست و پاها به ویژه در یک طرف بدن، اشکال در تکلم، عدم تعادل بدن، سرگیجه بلافاصله باید با مرکز اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته شود.

وی بیان کرد: افراد دچار این علائم باید تا سه ساعت اول بروز این علائم به قید فوریت به بیمارستان رسیده و تحت درمان قرار بگیرند.

رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان با بیان اینکه بیمارستان‌ تخصصی و فوق تخصصی حضرت علی ابن ابیطالب (ع) به عنوان تنها مرکز تعریف شده جهت درمان بیماران دچار سکته مغزی در شهرستان زاهدان است افزود: این بیمارستان با فعالیت چهار پزشک متخصص مغز و اعصاب و کادری مجرب و آموزش دیده به صورت شبانه روزی آماده پذیرش این بیماران است.

به گزارش ایرنا، سکته مغزی زمانی به وجود می آید که فرآیند خون رسانی به مغز کم شود و این اتفاق می تواند در اثر پارگی و یا گرفتگی رگ مغزی ایجاد شود که در اثر آن بیمار دچار علائمی مانند سرگیجه و سردرد می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha