به گزارش خبرنگار ایرنا، هادی ایزدی روز سه شنبه در جلسه شورای اداری گناباد افزود: کل مالیات و عوارض وصولی از واحدها و صنوف گناباد در سال گذشته ۲ هزار میلیارد ریال بوده است که ۶۰۰ میلیارد ریال از آن به شهرداری ها و دهیاریها تخصیص یافته و صرف توسعه و عمران شهری و روستایی و بقیه صرف بخش های دیگر شده است.
وی بیان کرد: شهرستان گناباد با توجه به ظرفیتهای خاص تولیدی و اقتصادی خود، اکنون رتبه پنجم بخش صنعت و هفتم معدن استان خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد اضافه کرد: ۹۸ درصد واحدهای تولیدی این شهرستان توسط بخش خصوصی راه اندازی شده و این قابلیت خوبی برای تحقق جهش و رونق تولید و اقتصادی منطقه به شمار می رود.
فرماندار گناباد نیز در این جلسه گفت: همه مسوولان این شهرستان در بخشهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی باید موضع خود را برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم به عنوان شعار سال جاری مشخص کنند و از همه ظرفیتها در این زمینه بهره گیرند.
رضا نصیری با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان جهش تولید با مشارکت مردم توسط رهبر معظم انقلاب افزود: تحقق این امر نیازمند بسترسازی و هم افزایی و بهره گیری از ظرفیتهای همه بخشها است.
وی تصریح کرد: این مساله تنها وظیفه مسوولان مرتبط با مسائل اقتصادی و تولیدی نیست بلکه همه بخشهای فرهنگی اجتماعی نیز باید در این زمینه احساس مسوولیت کنند.
وی گفت: دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و آموزش و پرورش گناباد باید با کادر سازی و آموزش نیروهای متخصص و جهت گیری بیشتر طرحهای آموزشی و تحقیقاتی در مسیر نیازها و ضرورتهای بخش تولید در جهت رونق این بخش گام بردارند.
فرماندار گناباد ظرفیتهای اقتصادی گناباد در بخشهای صنعتی و معدنی و کشاورزی را یادآور شد و برند سازی و توسعه صنایع فرآوری و تبدیلی را از نیازهای مهم این شهرستان دانست.
نصیری افزود: ۲۰ هزار تن پسته پارسال در گناباد تولید شده ولی حتی یک کیلوگرم آن در این شهرستان فروخته نشد و به صورت خام به دیگر نقاط منتقل و با بسته بندی به نام سایر نقاط به فروش می رسد، در صورتی که با توسعه صنایع فرآوری و بسته بندی ضمن جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی با نام و برند این شهرستان به سایر نقاط ارسال و یا در بازار عرضه می شود.
وی افتتاح فرودگاه منطقه ای شهدای گناباد را از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم و طرحهای مهم سال گذشته در این شهرستان دانست و تصریح کرد: با توجه به موقعیت گناباد در بخشهای مختلف تولیدی و اقتصادی باید از پتانسیل این فرودگاه در رونق اقتصادی و جهش تولید منطقه بیشتر بهره گرفت.
جلب مشارکت مردم در جهش تولید نیازمند اعتمادآفرینی است
امام جمعه گناباد نیز از مسوولان خواست که حمایت جدی از تولید کنندگان و رفع موانع تولید و سرمایه گذاری در این شهرستان را اولویت اصلی اقدامات خود در سال جاری قرار دهند و رسانه ها و روحانیت، اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و غیره با تبیین مصادیق رونق تولید برای تحقق شعار سال بکوشند.
حجت الاسلام حسن صادقی نسب تصریح کرد: جلب مشارکت مردم در جهش تولید نیازمند حمایت بیشتر مسوولان و دولتمردان و اعتماد آفرینی عمومی است.
وی گفت: با توجه به فقدان ثبات لازم در بازار و از طرفی افزایش سالانه قیمت مواد اولیه و هزینه های تولید، سرمایه در گردش نیازهای مهم تولید کنندگان است و باید با عنایت بیشتر به پرداخت تسهیلات به سرمایه گذاران و تولید کنندگان، بستر جهش تولید را فراهم کرد.
نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: باید با امید آفرینی و نگاه به آینده و پرهیز از سیاه نمایی ها و رفع موانع تولید و سرمایه گذاری از همه ظرفیتهای موجود برای رونق اقتصادی و جهش تولید بهره گرفت.
هادی محمدپور با اشاره به نقش مهم رسانه ها در امید آفرینی جامعه بیان کرد: رسانه های گروهی با تبیین ظرفیتهای بخشهای مختلف برای تحقق جهش تولید در جهت ایجاد امید و نشاط در جامعه بکوشند.
وی از مسوولان دستگاههای اجرایی در بخشهای اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی خواست نقشه راه برای خدمت به مردم داشته باشند و برای رفع موانع تولید و سرمایه گذاری همت کنند.
نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان خواستار بهره گیری بیشتر از ظرفیت نخبگان و صاحبنظران برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم به عنوان شعار سالجاری شد.
جلسه شورای اداری گناباد با توجه به نامگذاری سال جاری به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم در یکی از واحدهای تولیدی این شهرستان برگزار شد.
۱۸۸ واحد صنعتی در زیربخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در بخش صنعت گناباد فعالیت دارند که برای راهاندازی آنها چهار هزار و ۷۰۸ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده و برای سه هزار و ۶۹۵ نفر به طور مستقیم و ۲ برابر این تعداد به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد کردهاند.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در این شهرستان فعال است.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما