به گزارش خبرنگار ایرنا، فرماندار بروجرد در آیین افتتاح مرکز تخصصی مشاوره های آزاد و خدمات روانشناختی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) اظهار کرد: ارائه خدمات مشاوره ای نقش موثری در کاهش آسیب های اجتماعی دارد زیرا اعتیاد به عنوان یک آسیب اجتماعی ناشی از بیکاری و رسیدن به یک سرخوشی زودگذر است.
مسلم مرادی به نقش موثر مشاوره در کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و افزود: در حوزه آسیب های اجتماعی به خصوص خودکشی کار اصلی مرکز مشاوره آسیب شناسی است و باید جامعه هدف مشخص و علت بررسی شود.
وی با اشاره مسئله اختلافات خانوادگی و آسیبهای اجتماعی موجود در جامعه اضافه کرد: همه این موارد ناشی از آسیب های اجتماعی وارد شده است که بر زندگی و شخصیت افراد اثر می گذارد.
اخذ مجوز پذیرش دانشجوی خارجی در دانشگاه آیت الله بروجردی
رییس دانشگاه آیتاللهالعظمی بروجردی (ره) نیز در آیین افتتاح مرکز مشاوره این دانشگاه گفت: دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره) دانشگاهی است که ۲۰ سال از عمر آن در کشور میگذرد و پنج هزار و ۳۰۰ دانشجو در آن مشغول به تحصیل بوده و دارای ۱۲۰ عضو هیات علمی است.
احمدرضا مظاهری اضافه کرد: در بین دانشگاههای زیر ۲۰ سال کشور سرانه تولیدات علمی آن رتبه اول کشور را کسب کرده و در کل دانشگاههای جامع کشور رتبه دوم را توانسته به خود اختصاص دهد.
وی ادامه داد: مجوز پذیرش دانشجویی خارجی این واحد دانشگاهی نیز صادر شده و در مهرماه می توانیم دانشجویی غیرایرانی در دانشگاه داشته باشیم و این موضوع برای شهرستان موضوع تازگی دارد.
رییس دانشگاه آیت الله بروجردی تصریح کرد: در مناطق کم برخوردار دوره های تخصصی برای افراد پشت کنکور برگزار خواهد شد و افراد مستعد را نمی گذاریم که از شهرستان خارج شوند و برای فارغ التحصیلان اشتغال ایجاد می شود و از کارهای مهم دیگر مرکز مشاوره تخصصی دانشگاه بود.
مرکز مشاوره فرصت آفرین و جامعه محور است
معاون دانشجویی دانشگاه آیت الله بروجردی نیز در این آیین بیان کرد: فلسفه وجودی مرکز مشاوره فرصت آفرین و جامعه محور است تا نقش خود را در جامعه به خوبی ایفا کنیم.
مهدی کماسی بیان کرد: مرکز مشاوره دانشگاه با وجود محدودیتها و کمبودهای موجود برنامه های مختلفی را برگزار کرده است.
وی عنوان کرد: این دانشگاه با حدود پنج هزار دانشجو مشکلات و مسائل خیلی دانشجویان را رفع کرده است.
توجه به سلامت روان یک ضرورت است
رییس مرکز مشاوره دانشگاه آیت الله بروجردی گفت: موضوع سلامت روان مهم است و باید علاوه بر سلامتی جسم به سلامتی روان نیز توجه شود، برای رسیدن به کمال به مشاوره نیاز هست.
ناهید زینی حسنوند با بیان اینکه خانواده به روانشناس و مشاوره نیاز دارد، افزود: هدف از مشاوره گرفتن حل مشکلات و گرفتن درمان و یادگیری سبک زندگی سالم برای رسیدن به خود شکوفایی است.
وی یادآور شد: ۱۵ کارگاه از ابتدای مهرماه تاکنون ارائه شده و مورد استقبال قرار گرفته و همایشهایی نیز در این راستا برگزار شده و فعالیت بین بخشی زیادی انجام شده است.
ضرورت مشاوره های روانشناسی در جامعه
عضو شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی لرستان گفت: ضرورت مشاوره و روانشانسی امروزه با توجه به آسیب های روانی و اجتماعی که در سطح جامعه گسترده و به صورت پدیدههای حتی امنیتی تبدیل شده اند بر هیچ کس پوشیده نیست.
رامین امرایی افزود: امروزه اگر بخواهیم در راستای مسائلی که مبتلا به جامعه هستند وارد عمل شدیم یکی از ارکانهای اصلی دانشگاه است و امروزه با ابتکار این دانشگاه نشان دادند که دانشگاه باید از پیله خود خارج شود و موضوع ارتقای سلامت جامعه، بهداشت روان جامعه و درمان توانبخشی مدنظر قرار گیرد.
عضو شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی لرستان با بیان اینکه آموزش و پیشگیری بیشتر باید مدنظر قرار گیرد، بیان کرد: نظام روانشناسی برحسب رسالتی که برعهده دارد برای ۷۲ نفر در سطح استان پروانه مشاوره صادر شده و تمامی اینها در سطح استان انجام می شود.
وی افزود: بر اساس پژوهش های که انجام شده ۷۰ درصد زندان مربوط به پدیده اعتیاد است که اگر برنامه ای برای آن وجود داشته باشد خیلی از مسائل مرتفع خواهد شد و باید دانشگاه را به عنوان بازوی اجرایی خود مدنظر قرار داد.
نظر شما