به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی، مهدی دوستی روز پنجشنبه اعلام کرد: با وارد مدار شدن آزمایشی پروژه درویش آباد خراسان جنوبی، هزار و ۹۷۰ نفر در قالب ۶۳۸ خانوار از آب آشامیدنی پایدار برخوردار شدند.
وی افزود: عملیات اجرایی در راستای رفع تنش آبی و پایدارسازی ۲۱ روستا از شهرستانهای سربیشه و بیرجند و آبرسانی جدید به ۲ روستای سربیشه از سال ۱۳۹۱ شروع شد که حجم پروژه شامل حفر و تجهیز یک حلقه چاه عمیق در دشت سربیشه با توان تولید ۱۵ لیتر بر ثانیه با تکمیل برق رسانی، احداث اتاقک و حصارکشی، احداث چهار مخزن و یک ایستگاه پمپاژ، اجرای خطوط انتقال به طول ۳۲ کیلومتر به همراه احداث حوضچههای شیرآلات انجام شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی بیان کرد: پروژه در ۲ بخش شامل قرارداد تحت پیمان قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و قسمتی هم از محل طرحهای آبرسانی به مجتمعهای روستایی و تحت پیمان پیمانکاران استان در مقاطع مختلف زمانی، اجرا شد.
وی گفت: این پروژه که در مراحل انتهایی آن قرار داشت، با توجه به ضرورت ناشی از گرمای هوا، فرارسیدن ماه محرم و جمعیت بالای مردم در روستاهای بیرجند و سربیشه، بهره برداری از آن با اقدام اضطراری در دستور کار قرار گرفت.
دوستی ادامه داد: از این رو با همکاری گروههای امانی و نیروهای امور آبفای بیرجند و سربیشه در جهت تسریع کار و کمک به پیمانکاران پروژه، اقدامات لازم انجام شد و ۲۳ روستای ۲ شهرستان استان از آب پایدار برخوردار و از آبرسانی سیار حذف شدند.
استان خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند ۱۱ شهرستان دارد و طرح جهاد آبرسانی به همت دولت سیزدهم در این استان با اولویت روستاهای بالای ۲۰ خانوار در حال اجراست.
نظر شما