فاطمه محمدی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به ثابتبودن نیاز روزانه بیماران به فرآوردههای خونی، لازم است اهداکنندگان بهصورت مستمر به مراکز اهدای خون مراجعه کنند.
وی بیان کرد: خونهای اهدایی علاوه بر تامین نیاز خونی مراکز بیمارستانی به مصرف بیماران مبتلا به نارسایی کلیه (دیالیزی)، تالاسمی و هموفیلی و همچنین مصدومان سوانح رانندگی و جراحیهای پزشکی میرسد.
مدیرکل انتقال خون گلستان با اشاره به اینکه ۵۳ هزار و ۷۰۹ گلستانی در هشت ماه امسال به مراکز انتقال خون استان مراجعه کردند، گفت: از این تعداد، ۴۶ هزار و ۹۰۲ مورد خونگیری انجام شد.
محمدی ادامه داد: خونگیری از ابتدای سال جاری تاکنون در گلستان، ۵.۲۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل بیشتر شد.
وی با بیان اینکه از بین مراجعهکنندگان گلستانی به مراکز اهدای خون، پنج هزار و ۹۹۸ مورد باراولی و ۱۰ هزار و ۲۹۲ نفر اهداکننده باسابقه بودند، افزود: ۳۰ هزار و ۶۱۲ گلستانی به طور مستمر خون اهدا میکنند.
مدیرکل انتقال خون گلستان از رشد ۵۵ درصدی اهدای خون بانوان نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و یادآور شد: از ابتدای سال جاری تاکنون سه هزار و ۱۶۴ نفر از بانوان گلستانی خون اهدا کردند و ۱۶هزار و ۸۰۳ اهداکننده خون نیز جوانان بودند.
به گزارش ایرنا، تنظیم سطح آهن بدن، پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش خطر ابتلا به برخی سرطانها، سلامت کبد، کاهش غلظت خون و ارتقای سلامت کلی بدن از جمله فواید اهدای خون است.
زنان و مردان از ۱۸ سال تا سن ۶۰ سالگی و در صورت اهداکنندگی مستمر تا سن ۶۵ سالگی میتوانند خون اهدا کنند.
نظر شما