یک بانو سرپرست دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری شد

شهرکرد - ایرنا -شهناز ولی‌پور به عنوان دومین بانوی مدیر دولت چهاردهم در چهارمحال و بختیاری روز پنجشنبه ۲۰ دی‌ماه به عنوان سرپرست جدید دانشگاه فرهنگیان این استان معرفی شد.

به گزارش ایرنا، مشاور رییس دانشگاه فرهنگیان در امور استان‌ها و مجلس در آیین معارفه سرپرست جدید این دانشگاه در چهارمحال و بختیاری گفت: حال عمومی دانشگاه فرهنگیان این استان خوب نیست و مسوولان استان باید به داد این دانشگاه مظلوم برسند.

صفی‌الله رمضانخانی افزود: انتظار می‌رود مسوولان چهارمحال و بختیاری در دولت وفاق ملی برای بهبود شرایط دانشگاه فرهنگیان و قرار گرفتن آن در اوج، تلاش مضاعفی داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه هر جامعه‌ای برای رسیدن به پویایی و پیشرفت به تغییر نیاز دارد اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان امروز به واسطه نقشی که در تربیت نسل آینده این سرزمین دارد به عنوان مهمترین و گسترده‌ترین دانشگاه کشور به شمار می‌رود.

رمضانخانی با بیان اینکه حمایت رهبر معظم انقلاب اسلامی از دانشگاه فرهنگیان به عنوان مهمترین سرمایه این دانشگاه به شمار می‌رود اضافه کرد: اگر خواهان ایرانی آباد و آزاد هستیم راهی به جز سرمایه‌گذاری و توجه به دانشگاه فرهنگیان وجود ندارد.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب دانشگاه فرهنگیان را به عنوان مرکز ثقل نظام آموزش و پرورش نامیده‌اند افزود: در این دانشگاه معلمانی با ارزش تربیت می‌شوند.

یک بانو سرپرست دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری شد

مشاور رییس دانشگاه فرهنگیان در امور استان‌ها و مجلس گفت: با تدابیر اندیشیده شده امسال با حمایت دولت و شورای عالی انقلاب فرهنگی ، کنکور ویژه فرهنگیان به صورت مستقل در کشور برگزار شد و از حدود بیش از یک میلیون داوطلب شرکت‌کننده در کنکور سراسری ۶۲۰ هزار نفر در کنکور دانشگاه فرهنگیان شرکت کردند.

به گفته رمضانخانی، افتخار ما این است که ۵۰ درصد دانشجویان تک رقمی و ۲ و سه رقمی کنکور سراسری در دانشگاه فرهنگیان مشغول به تحصیل هستند.

وی یادآور شد: نباید شرایط در دانشگاه فرهنگیان به نحوی باشد که وقتی دانشجویان با عشق و علاقه وارد محیط دانشگاه شوند با دیدن زیرساخت‌های موجود در خوابگاه‌های این دانشگاه سرخورده شوند.

رمضانخانی اضافه کرد: با حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی و دولت امروز دانشگاه فرهنگیان هیات ممیزی مستقل از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارد.

دانشگاه فرهنگیان زمینه‌ساز کارآمدی معلمان آینده است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان زمینه‌ساز تربیت معلمان شایسته و کارآمد برای آینده کشور است گفت: مسوولان این دانشگاه باید با برنامه‌ریزی‌های جدید به سطح بالاتری از کیفیت و کارایی دست پیدا کند.

عبدالعلی ارژنگ افزود: توسعه این دانشگاه نیازمند فراهم ساختن بسترها و زیرساخت‌های لازم است.

وی با تشکر از فعالیت‌های دانشگاه فرهنگیان در دوره‌های گذشته گفت: با استقرار دولت چهاردهم بر وفاق ملی به عنوان یک ضرورت تاکید شده است و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز به این امر توجه ویژه داشته است.

یک بانو سرپرست دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری شد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه امیدآفرینی در جامعه امروز مورد تاکید دولت است افزود: امروز همه وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای امیدآفرینی تلاش کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: امروز در استان در حوزه‌های مختلف از جمله در حوزه فرهنگی، مسائل اجتماعی و سایر حوزه‌ها مسائل و مشکلاتی وجود دارد که باید متولیان امر در این حوزه اقدام کنند.

به گفته ارژنگ، چشم امید همه ما به آموزش و پرورش و قشر فرهیخته و معلمان و دانش‌آموختگان این دانشگاه است و می‌طلبد بیشتر از گذشته و جدی‌تر توجه شود.

حمایت کامل از دانشگاه فرهنگیان

نماینده مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس خبرگان رهبری نیز با تاکید بر اهمیت تکریم مقام معلم گفت: تلاش می‌شود با تمام توان و ظرفیت خود از جایگاه نماینده خبرگان رهبری برای کمک و حمایت از دانشگاه فرهنگیان استفاده کنیم.

آیت الله عبدالله کیوانی با اشاره به اهمیت فرهنگ افزود: فرهنگ به معنی شکوه و عظمت، آداب، تعالیم و آموزه هایی که موجب شکوه می‌شود.

وی اظهار داشت: فرهنگ زیر ساخت همه پیشرفتها و تعالیم است.

کیوانی با اشاره به دستاوردهای لشکر مقاومت در مناطق مختلف گفت: قدرت این جبهه وابسته به وجود زیرساخت فکری و فرهنگی است که امروز شکل گرفته است.

یک بانو سرپرست دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری شد

وی یادآور شد: جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی به واسطه وحود فرهنگ مقاومت شکل گرفت و استمرار یافت.

سرپرست پیشین دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: هر چند از سال ۸۶ تا ۹۰ تعداد دانشجویان این دانشگاه روبه افول رفت اما پس از آن با تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی به جایگاه اصلی خود بازگشت و سالانه با افزایش ۲۵ درصدی جذب دانشجویان دانشگاه به جایگاه اصلی خود بازگشت

قربان‌علی کریمی افزود: امروز با توجه به افزایش جذب دانشجویان دانشگاه فرهنگیان جایی برای دانشجو نداریم و لازم است با همکاری مسوولان استان فضای مناسبی برای دانشجویان در استان فراهم شود.

وی اضافه کرد: از سال ۹۸ طرح دانشگاه جامع فرهنگیان مطرح شد و برای ۳۲ هکتار نیز مجوز گرفته شد اما این زمین به مسکن ملی اختصاص یافت و فضای دیگری درنظر گرفته شد.

یک بانو سرپرست دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری شد

کریمی ادامه داد: اما زمین در نظر گرفته شده برای احداث دانشگاه جامع فرهنگیان با دانشگاه ملی مهارت و علوم پزشکی تداخل داشت که مشکل با دانشگاه ملی مهارت برطرف شد اما همچنان با دانشگاه علوم پزشکی مشکل وجود دارد.

وی با بیان اینکه مساحت زمین پیش‌بینی شده برای دانشگاه جامع فرهنگیان به ۲۷ هکتار کاهش یافته است افزود: سهم دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری از محل اعتبارات سفر رییس جمهور شهید به این استان ۵۵۰ میلیارد ریال است که تاکنون ۲۵۰ میلیارد ریال از این میزان اعتبار اختصاص یافته است.

کریمی با توجه به اینکه بیشتر دانشجویان دانشگاه فرهنگیان رتبه‌های ۲ و سه رقمی کنکور هستند ادامه داد: بودجه و اعتبارات این دانشگاه بسیار محدود است و می‌طلبد مسوولان توجه بیشتری به این دانشگاه داشته باشند.

دانشگاه فرهنگیان مظلوم است

رییس سابق دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: دانشگاه فرهنگیان استان به لحاظ نیروی انسانی و فضا بسیار مظلوم است.

ذبیح‌الله کاوه افزود: مهمترین مشکل دانشگاه فرهنگیان در بخش زیرساختی محدودیت خوابگاهی است که انتظار می‌رود با همت مسوولان استان این مشکل تا حدودی برای سال آینده برطرف شود.

وی شمار دانشجویان دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری را هزار و ۹۶۹ دانشجو اعلام کرد و افزود: در سال تحصیلی جاری نیز ۶۱۹ دانشجو به این شمار اضافه شد بدون اینکه این دانشگاه هیچ خروجی داشته باشد.

سرپرست جدید دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری نیز شمار دانشجویان این دانشگاه را ۲ هزار و ۸۱۸ نفر اعلام کرد و گفت: این شمار دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در پردیس‌های بحرالعلوم، شهید باهنر و مرکز شهید رجایی استان تحصیل می‌کنند.

شهناز ولی‌پور گفت: در پردیس بحرالعلوم ۷۱۴ دانشجو که شامل ۲۵۰ دانشجوی خوابگاهی است در حال تحصیل هستند در حالی که ظرفیت خوابگاهی این پردیس ۱۲۰ نفر است.

وی یادآور شد: در پردیس شهید باهنر هزار و ۳۳۶ دانشجو مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۵۴۱ دانشجو از خوابگاه استفاده می‌کنند درحالی که ظرفیت خوابگاهی این پردیس تنها ۲۲۰ نفر است و در پردیس شهید رجایی نیز ۷۶۸ دانشجو تحصیل می‌کنند که از این شمار۵۳۶ دانشجو خوابگاهی هستند در حالی‌که ظرفیت خوابگاه موجود معادل نصف این جمعیت است.

یک بانو سرپرست دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری شد

سرپرست دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: براین اساس مجموع فضای موجود دانشگاه فرهنگیان استان هشت هزار و ۵۰۰ مترمربع است.

وی تعداد کارمندان دانشگاه فرهنگیان را ۵۸ نفر و اعضای هیات علمی را ۲۳نفر اعلام کرد.

وی ادامه داد: با این شرایط در زمان حاضر در بخش هیات علمی دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری ۲۲ نفر کسری هیات علمی دارد.

ولی‌پور افزود: شرایط دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری از لحاظ نسبت کارمند، استاد به دانشجو و فضا بسیار نگران کننده است.

به گزارش ایرنا، در این آیین شهناز ولی پور به عنوان سرپرست دانشگاه فرهنگیان معرفی و از ذبیح‌الله کاوه تقدیر شد.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۷ مرکز علمی و دانشگاهی است که دانشگاه‌های استان صاحب امتیاز ۱۵ ژورنال تخصصی علمی هستند.

تاکنون پژوهشگران دانشگاه‌ها و مراکز علمی چهارمحال و بختیاری, ۲۵ هزار و ۲۴۴ مقاله علمی شامل پنج هزار و ۱۶۵ مقاله ژورنالی و ۱۱ هزار و ۳۳۲ مقاله در همایش‌های علمی داخلی و پنج هزار و ۱۶۵ مقاله بین المللی منتشر کرده‌اند.

در سال‌های گذشته مراکز علمی و دانشگاهی چهارمحال و بختیاری دارای بیش از ۳۰ هزار دانشجو بودند و این مراکز دارای ۸۶۴ استاد و عضو هیات علمی هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha