سید محمد حسینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: تاکنون فراخوان جذب سرمایه گذار برای سدهای نگارستان، علیآباد، کلو، بوستان و وشمگیر تهیه و منتشر شده و فراخوان جذب سرمایه گذار برای ۲۱ سد دیگر تا پایان امسال منتشر خواهد شد.
استاندار گلستان چندی قبل گفته بود: اجرای طرحهای گردشگری آبی در ۹۰ نقطه مجاور سد و آببندانهای استان علاوه بر رشد اشتغال، درآمد روستانشینان گلستان را بهبود میبخشد.
کارشناسان و دست اندرکاران حوزه گردشگری در گلستان معتقدند استفاده از ظرفیت بسترهای آبی این استان شمالی برای راهاندازی مراکز تفریحی و گردشگری، از راههای توسعه گردشگری و افزایش درآمد ساکنان این مناطق است.
گلستان ۱۴ سد بزرگ مخزنی شامل کوثر، شهید چمران، بوستان، گلستان، شهید ایمری، شهید قربانی، نگارستان، وشمگیر، شهید دستغیب، کرند، دانشمند، اینچه برون، تالاب - سد آلماگل و آلاگل و سه سد تنظیمی لاستیکی در مسیر گرگانرود به نامهای گنبد، دیگچه و خواجه نفس دارد.
همچنین سدهای در دست ساخت نرماب و آقدکش و سدهای در دست مطالعه قره چای و شصتکلاته نیز از دیگر ظرفیتهای بالقوه گردشگری آبی گلستان به شمار می روند.
استفاده از سدهای کوچک مخزنی و ۱۳۰ آببندان تامین آب زراعی استان نیز امکان دیگر رونق گردشگری گلستان است.
جریانداشتن ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر طول رودخانه، همجواری با بخشی از سواحل دریای خزر، جای دادن یک میلیون و ۸۶۹ هزارنفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب مختلف و قرار گرفتن در مسیر گردشگری شمال و زیارتی مشهد مقدس و عبور سالانه ۲۰ میلیون زائر و گردشگر از جمله جاذبه های منحصر به فرد برای سرمایه گذاری در حوزه رونق گردشگری گلستان به شمار می رود.
نظر شما