مهران چراغپور روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این پدیده بسیاری از مناطق استان را فرا میگیرد و احتمال شدت گرفتن بارشها به صوررت نقطهای در برخی مناطق وجود دارد.
وی ادامه داد: علاوهبر آن وزش باد شدید و تندبادهای لحظهای منجر به خیزش گرد و خاک میشود و امکان کاهش کیفیت هوا در برخی ساعات وجود دارد.
چراغپور با هشدار نسبت به احتمال جاری شدن روانآب و اصابت صاعقه در استان، تصریح کرد: همچنین به سبب بارش تگرگ احتمال خسارت به باغات وجود دارد.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: توصیه میشود از صعود به ارتفاعات و چرای دام در مناطق مرتفع و از اسکان در حاشیه مسیلها پرهیز کرد و در همین مدت کاهش نسبی دما نیز پیشبینی میشود.
وی با بیان اینکه بارشهای اردیبهشت ماه در حد نرمال خواهد بود، افزود: با این وجود نمیتواند کسری ۳۰ درصدی بارشها را در استان جبران کند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانههای زایندهرود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارشها در این استان، استانهای خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
خشکسالیهای اخیر از سال ۱۳۸۶ در چهارمحال و بختیاری آغاز شده و پیامدهای ناگواری بر منابع آب، محیطزیست و فعالیتهای اقتصادی این استان بهویژه در بخش کشاورزی داشته است.
نظر شما