به گزارش ایرنا، حسن مونسان روز چهارشنبه در نشست بررسی مشکلات تعدادی از واحدهای صنعتی و تولیدی استان سمنان در سالن جلسات اداره امور شعب بانک ملی استان گفت: متوسط مجاز اعطای تسهیلات به بخش اقتصادی ۸۰ درصد از مجموع کل تسهیلات است، اما در استان سمنان بیش از ۹۲ درصد تسهیلات پرداختی مربوط به حوزه اقتصادی و تولید و صنعت است.
وی یادآور شد: بانک ملی برای اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی همواره آمادگی لازم را داشته است و با همدلی و هماهنگی می توان برای تحقق شعار سال اقدام کرد.
مونسان گفت: بانک ملی ایران در سال جاری با هدف تحقق شعار سال و منویات رهبر معظم انقلاب برای کاهش موانع اداری در اعطای تسهیلات تلاش خواهد کرد.
معاون امور شعب بانک ملی ایران بیان کرد: حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی و تامین نقدینگی واحد ها برای تحقق شعار سال اولویت بانک ملی است.
وی ادامه داد: تشکیل کمیته تخصصی رفع موانع تولید در بانک ملی ایران انجام شد و حدود اختیارات مدیران استانی بانک ملی در تخصیص سرمایه ثابت و سرمایه گردش افزایش یافته است.
معاون امور شعب بانک ملی ایران گفت: سرمایهگذاران و واحدهای تولیدی و صنعتی به تمرکز حساب و هدایت منابع به بانک ملی باهدف افزایش همکاری ۲ سویه اقدام کنند.
ادارات و بانکها به بخش صنعت نگاه پدرانه داشته باشند
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان نیز در این نشست گفت: واحدهای صنعتی و تولیدی استان به نگاه پدرانه ادارات و بانک های عامل برای رونق اقتصادی و اجرای طرح های توسعهای نیاز دارند و با همدلی می توان برای گره گشایی از بخش صنعت اقدام کرد.
علیرضا شریفی نژاد افزود: مخاطرات سرمایه گذاری و موانع تولید باهدف تحقق شعار سال و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان سمنان باید به حداقل برسد.
وی با اشاره به اینکه نگاه به تولید در استان سمنان باید کارآفرینی و تزریق به موقع منابع برای توسعه اقتصادی واحدهای صنعتی ادامه یابد بیان کرد: اعطای تسهیلات از سوی بانکهای عامل استان سمنان علاوه بر بخش سرمایه در گردش باید برای طرح های مولد و توسعهای هم باشد.
شریفی نژاد افزود: سمنان از استان های تولیدی و صنعتی کشور به شمار می رود و در بحث شاخص بهبود فضای کسب و کار ، سمنان از استان های پیش رو کشور است.
وی بیان کرد: بانک ملی در اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی در سال های گذشته خوب عمل کرده و در سال جاری هم این رویه مثبت ادامه یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان ادامه داد: رسیدگی به موقع به مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی در دستور کار بانک های عامل استان باشد.
سرمایهگذاری در بخش صنعت استان سال ۹۹ بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریال بود که برای سه هزار و ۶۱۸ نفر اشتغالزایی به همراه داشت.
طبق آمارها، ۷۶ هزار میلیارد ریال در قالب ایجاد یکهزار و ۸۰۰ پروانه بهره برداری در استان سمنان سرمایهگذاری انجام شده که این حجم سرمایهگذاری برای حدود ۶۸ هزار نفر اشتغال به همراه داشت و این استان را به قطب صنعت و معدن کشور تبدیل کرده است.
۹۰ درصد از صنایع استان سمنان مربوط به صنایع کوچک، ۶ درصد مربوط به صنایع متوسط و بقیه مربوط به صنایع بزرگ است.
سال ۹۹ با تلاش بخشهای مختلف در استان سمنان ۳۰ واحد تولیدی با رفع مشکلات به چرخه تولید بازگشتند.
نظر شما