سید حسین نژادحسینی روز شنبه در گفتوگو با ایرنا با اشاره به اینکه این مبلغ حمایت خرید کتاب از مولفان و ناشران استان در سال گذشته به تصویب رسیده بود و در سال جاری محقق و پرداخت شد، افزود: بیش از چهار هزار و ۴۰۰ جلد کتاب خریداری شده در اختیار کتابخانههای عمومی استان و نهادها و مراکز درخواستکننده قرار میگیرد.
وی حمایت از آثار به چاپ رسیده ناشران و نویسندگان استانی را در رونق بخشی به حوزه تألیف کتاب موثر دانست و تصریح کرد: افزایش هزینههای چاپ موجب شده است تا از مجموع ۵۰ ناشر استانی هماکنون ۲۵ ناشر به فعالیت خود ادامه داده و آثار نویسندگان را به چاپ برسانند.
نژادحسینی یادآور شد: در سال ۹۹ نزدیک به ۹۰ عنوان کتاب در چهارمحال و بختیاری مجوز چاپ دریافت کردند که از این تعداد ۸۵ عنوان که محتوای آنها بیشتر حوزه ادبیات، تاریخ و آداب و رسوم را در بر میگرفت، به چاپ رسید.
مردم چهارمحال و بختیاری نزدیک به ۱.۵ میلیارد ریال کتاب خریدند
کارشناس مسوول امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: مردم استان در طرح بهارانه کتاب بیش از یک میلیارد و ۴۹۸ میلیون ریال کتاب خریداری کردند که این مبلغ در مقایسه با طرح زمستانه ۲۰ درصد افزایش داشته است.
نورالله خیرینیک با اشاره به عضویت ۶ کتابفروشی استان در طرح بهارانه کتاب افزود: در این طرح فرهنگی کتابهایی با محتوای ادبی، تاریخی، آداب و رسوم و روانشناسی با اقبال بیشتری از سوی خریداران استانی روبهرو شدند.
وی نیاز مخاطبان استانی در طرحهای فروش فصلی کتاب را به صورت عمده مربوط به کتابهای آموزشی و کمکآموزشی دانست و تصریح کرد: طرح فصلی فروش کتاب شامل اینگونه از کتابها نمیشود که با توجه شرایط خرید کتاب در استان و تقاضای مخاطبان سعی خواهد شد در رایزنی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بخشی از عرضه کتاب در این طرح فرهنگی به این دسته از کتابها اختصاص یابد.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۲۲ کتابفروشی در چهارمحال و بختیاری فعال است که بنا به گفته مسوولان فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، عرضه کتابهای مرجع در این کتابفروشیها به دلیل بالا بودن قیمت اینگونه کتابها و تمایل اندک کتابفروشیها برای سرمایهگذاری در این حوزه با کمبود عرضه روبهرو است.
نظر شما