۲ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۳۲
کد خبرنگار: 915
کد خبر: 84692731
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاندار: دولت توجه ویژه‌ای به جبران عقب‌ماندگی زیرساختی گلستان دارد

گنبدکاووس - ایرنا - استاندار گلستان با بیان اینکه این استان عقب ماندگی‌های زیرساختی زیادی دارد که در گذشته‌ کمتر به آن توجه شده گفت: دولت به دنبال جبران این عقب‌ماندگی‌ها در حوزه‌های مختلف است‌.

علی‌محمد زنگانه روز سه‌شنبه در دیدار نوروزی با ائمه جمعه و مسوولان گنبدکاووس اظهار داشت: هم اکنون‌ درآمد سرانه مردم گلستان نصف میانگین درآمد سرانه کشور است و ۷۰ درصد جمعیت روستایی‌ و ۴۰ درصد جمعیت شهری این استان جزو پنج دهک پایین جامعه هستند.

زنگانه اضافه‌ کرد: برای بهبود این شاخص ها باید درآمد سرانه فعلی گلستان که هم اکنون ۵۶۰ میلیارد ریال است حداقل ۲ برابر شود و به همین میزان نیز سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی جذب گردد.

استاندار گلستان ادامه داد: برای رسیدن به درآمد سالانه ۲ هزار میلیارد ریالی و بهبود شاخص‌های معیشتی و جبران عقب ماندگی های زیرساختی استان باید کار و تلاش مضاعف شود.

وی از اختصاص ۴۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در جریان سفر رئیس جمهور به گلستان خبر داد و گفت: تاکنون ۱۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از این اعتبار جذب شد.

زنگانه افزود: از مجموع اعتبارات پیش بینی شده سفر ۱۲۰ هزار میلیارد ریال صرف جبران زیرساخت ها در حوزه آب، برق و راه ها و ۱۳۰ میلیارد ریال که تسهیلات بانکی است برای ظرفیت سازی بخش تولید و سرمایه‌گذاری می شود.

وی اضافه کرد: دولت نگاه ویژه ای به گلستان برای ایجاد زیرساخت ها و جبران عقب ماندگی ها دارد و در سفر به استان نیز با تخصیص منابع مناسب که در مقایسه با دیگر استان ها یک رکورد محسوب می شود این نگاه را عملی کرد.

زنگانه افزود: اگر در گذشته به زیرساخت های گلستان توجه می شد اکنون حجم زیادی از اعتبارات سفر صرف مسائل توسعه ای استان می شد.

وی گفت: به دلیل کم توجهی به زیرساخت ها ۱۰ هزار میلیارد ریال برای رفع مشکل آب و پنج هزار میلیارد ریال صرف تکمیل سد نرماب و همچنین افزایش تولید برق به میزان ۵۰۰ مگاوات در نیروگاه علی آباد کتول می شود.

استاندار گلستان ادامه داد: با همه این مسائل و مشکلات زیرساختی گلستان عزم دولت و مدیران استان برای جبران این عقب‌ ماندگی ها و توسعه‌ استان جدی است.

در این مراسم ائمه جمعه شیعه و اهل سنت گنبدکاووس و نماینده مردم این شهرستان خواستار توجه و اهتمام ویژه دولت و استاندار به رفع مشکلات از جمله برق، آب، راه ها و ایجاد منطقه آزاد تجاری اینچه‌برون و بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی و راه اندازی دانشکده علوم پزشکی در گنبدکاووس شدند.

شهرستان گنبدکاووس ۳۷۵ هزار نفر جمعیت دارد که اقوام با فرهنگ‌های مختلف در سه نقطه شهری و حدود ۱۷۰ روستای آن سکونت دارند.

این شهرستان تاریخی جاذبه‌های گردشگری طبیعی، تاریخی و مذهبی قابل توجهی از جمله گنبدقابوس بن وشمگیر با بیش از هزار سال قدمت و به‌عنوان بلندترین برج آجری جهان، آستان امامزاده یحیی بن زید (ع)، سه تالاب بین المللی آلماگل، آجی‌گلی و آلاگل در بخش مرزی داشلی برون، بازارچه و گمرک مرزی، مجموعه سوارکاری، دریاچه مصنوعی و مراتع و دشت های سرسبز دارد که هرساله در ایام مختلف سال بالاخص تعطیلات نوروز میزبان هزاران مسافر و گردشگر از سراسر کشور است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha