به گزارش ایرنا، این رویداد بزرگ با حضور نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی خراسان شمالی، رییس بنیاد نخبگان استان، رییس پارک علم و فناوری، مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری خراسان شمالی و دیگر مسوولان اجرایی از امروز دوشنبه به مدت ۲ روز در محل دانشگاه پیام نور بجنورد آغاز شد.
رییس پارک علم و فناوری خراسان شمالی در حاشیه برگزاری این رویداد به خبرنگار ایرنا گفت: برگزاری رویداد بزرگ تانا (توانمند سازی اکوسیستم نوآوری استان) از امروز( ۱۸ مهرماه) در محورهای تجهیزات و ماشین آلات بخش کشاورزی، تجهیزات حوزه آبزیان، کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در مدیریت نهادهای دامی، صنایع غذایی، خوراک دام و کود آلی در بجنورد آغاز شد.
محمدرضا قربانی افزود: همه واحدهای فناور و صاحبان ایده از جمله دانشجویان، اساتید، شرکتهای دانشبنیان، صاحبان صنایع، کارگاههای تولیدی و سایر افراد در این رویداد شرکت کرده اند.
رییس پارک علم و فناوری خراسان شمالی یادآور شد: شرکتکنندگان در این رویداد مشکلات و مسائل در حوزههای مختلف را شناسایی و راهحل پیشنهادی خود را ارایه میدهند و با راهحل مناسب از آنها حمایت خواهد شد.
وی اضافه کرد: ۴۶ نیاز فناورانه در بخش های مختلف کشاورزی استان و وزارتخانه مربوطه به همراه یک نیاز در حوزه آب شناسایی شده است و در رویداد تانا بررسی می شود.
به گزارش ایرنا، در خراسان شمالی میزان رشد اقتصادی در بخش کشاورزی ۹.۷ درصد، بخش خدمات ۶.۲ درصد، بخش معدن ۴.۳ درصد و بخش صنعت ۷.۳ درصد هدفگذاری شده است.
چهار مرکز رشد، ۱۴۲ شرکت و واحد فناور، ۳۰شرکت دانش بنیان و ۲۳ صنعت خلاق زیر پوشش پارک علم و فناوری خراسان شمالی هستند و ۶۰ درصد از واحدهای فناور و دانش بنیان استان در حوزه کشاورزی، فناوری اطلاعات(آی تی)، الکترونیک و هوشمندسازی فعالیت میکنند.
۳۰ واحد فناور جدید در سال جاری پذیرش شدند که در دوره های مختلف تجاری سازی ایدههای محوری در قالب ارایه خدمات مشاوره، خدمات توانمندسازی، استقرار در فضاهای پارک و پرداخت تسهیلات از منابع مالی مختلف مورد حمایت قرار می گیرند.
شرکت های دانش بنیان خراسان شمالی امسال در نمایشگاه خدمات کسب و کار، نمایشگاه نما نامهای دانش بنیان روستایی تهران، نمایشگاه توانمندی های شرکت ها در بجنورد و نمایشگاه شهرهوشمند تهران حضور داشتند.
تاکنون ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از محل تبصره ۱۶، ۱۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال از محل تبصره ۱۸، ۵۲۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال از مشارکت بنیاد برکت و ۱۰۰ میلیارد ریال توسط بانک توسعه تعاون به شرکت های دانش بنیان استان تسهیلات پرداخت شده است.
شرکتهای دانش بنیان این استان از ابتدای امسال تاکنون ۶۴۰ میلیارد ریال فروش محصول داشتند.
نظر شما