مدیر این شرکت دانش بنیان روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش از این برخی شرکت های داخلی موفق به تولید الکل از نیشکر شده بودند اما تولید این محصول از ضایعات کشاورزی آن هم با خلوص و عیار بالا سابقه نداشته است.
موسی اسماعیلی گفت: اکنون در ایران بیشتر الکل تولیدی با درجه خلوص ۹۴ درصد و گاها بیشتر است و البته در برخی مراکز صنعتی این فراورده از نیشکر هم تولید میشود.
وی اضافه کرد: شرکت دانش بنیانی که در تربت حیدریه فعالیت خود را آغاز کرده است با دست یابی به فرمولاسیون خاص موفق به تولید الکل با درجه خلوص تا مرحله ۹۹ درصد شده است.
وی به بازدید مقامات و مسوولان خراسان رضوی از شرکت تحت مسوولیتش اشاره و ابراز امیدواری کرد: با حمایت و تشریک مساعی دستگاههای ذیربط موفقیت های جدیدی حاصل شود.
اسماعیلی همچنین گفت: این شرکت دانش بنیان با تولید مواد شیمیایی، نفت و گاز موفق به تولید گاز نفتی مایع و نیز الپیجی یا گاز هیدروکربنی بوتان و پروپان بر اساس استانداردهای زیست محیطی روز جهان شده است.
وی افزود: اصلاحاتی روی فرایند تولید اجرا کردیم تا بتوانیم کیفیت تولید پروپان و بوتان را در پالایشگاههای کشور ارتقاء بخشیده و در نتیجه با قیمت بیشتر در بازارهای جهانی محصول خود را صادر کنیم و هم اکنون در میادین نفت و گاز شمال کشور فعالیت تولیدی داریم.
وی اظهار کرد: به دلیل موفقیتهای کسب شده سال ۱۴۰۰ به عنوان شرکت دانش بنیان برتر خراسان رضوی و سال ۹۹ به عنوان شرکت فناور برتر استان انتخاب شدیم ضمن اینکه از بین ۳۰۰ شرکت دانش بنیان که توسط وزارت نفت ارزیابی شدند، در زمره ۱۰ شرکت برتر قرار گرفتیم.
این مدیر حوزه دانش بنیان ادامه داد: علیرغم موفقیت و پیشرفت های حاصله در اخذ مجوز برخی فعالیت های خود دچار چالش هستیم چراکه باوجود تغییر نگاه دولتمردان هنوز در بعضی دستگاهها مسوولان و کارشناسانی وجود دارند که اعتقاد چندانی به توانمندی متخصصان و جوانان داخلی ندارند.
اسماعیلی اظهار کرد: بخشی نگری دستگاههای اجرایی و پیچ و خم های غیر ضرور اداری از جمله چالش هایی است که کارآفرینان همچنان با آن مواجهند بطوریکه برای اخذ یک مجوز ساده باید ماهها و حتی چند سال دوندگی و انتظار را تحمل کرد.
وی افزود: واحد تولید الکل این شرکت دانش بنیان در شهرک صنعتی شماره یک تربتحیدریه با سرمایهگذاری افزون بر ۴۰ میلیارد ریال و در زمینی به مساحت هزار و ۵۰۰ متر مربع فعال شده است و به توسعه آن امیدواریم.
در همین پیوند حسین محمدی معاون سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی و مدیر حوزه تربت حیدریه با تایید موفقیت های این شرکت گفت: وزارتخانه متبوعش از طرحهای اینچنینی و کارآفرینان حمایت می کند.
تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد با مزیت نسبی در بخش های مختلف اقتصادی بویژه کشاورزی و تجارت به لحاظ تولید کمی و کیفی محصولاتی همچون زعفران، ابریشم، گندم، سیب زمینی و دانه های روغنی رتبه های کشوری و استانی را در اختیار داشته ضمن اینکه با کشورهای حوزه دریای خزر سواپ نفتی (تهاتر) هم دارد.
نظر شما