به گزارش ایرنا، مهدی نم نبات روز شنبه در نشست بررسی اردوهای دانش آموزی و اوقات فراغت در ادارهکل آموزش و پرورش اصفهان افزود: اردوهای دانش آموزی هدفمند یکی از فرصتهای تربیتی در اختیار مدارس است که به این منظور در سال تحصیلی گذشته بنابرجمعبندی فرمهای آماری از سطح ادارات آموزش و پرورش نواحی و مناطق استان، بیش از ۱۱ هزار اردو برای دانش آموزان برگزار شده است.
وی با اشاره به برگزاری اردوها در سه دسته عمومی، راهیان پیشرفت و راهیان نور گفت: در این مدت بیش از ۱۰ هزار اردوی عمومی، ۶۲۶ اردوی راهیان پیشرفت و ۲۱۸ اردوی راهیان نور برگزار شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش اصفهان افزود: بر این اساس، ۸۱۱ هزار نفر از دانشآموزان در اردوهای عمومی، ۴۰ هزار نفر در اردوهای راهیان پیشرفت و بالغ بر هفت هزار نفر نیز در اردوهای راهیان نور شرکت کردند.
نم نبات با بیان اینکه اردوهای مدارس، فرصتی برای قرار گرفتن دانشآموزان در موقعیتهای جدید است، گفت: اردو به دانشآموزان کمک میکند تا با حل چالشهای جدید، مهارتهای تازهای کسب کنند و شناخت بهتری نسبت به خود و محیط پیرامون به دست آورند و از دیگر سو، روابط دوستانه خود را تقویت کرده و با قرارگیری در موقعیتهای جمعی، کار گروهی و روابط اجتماعی را فرا بگیرند.
وی با یادآوری هدف اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت گفت: با برگزاری اردوهای راهیان نور که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، دانشآموزان با فرهنگ ایثار و شهادت و معارف دفاع مقدس آشنا شده و اردوهای راهیان پیشرفت نیز آنان را با دستاوردهای انقلاب اسلامی آشنا خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه امروزه یکی از نیازهای کشور در گام دوم انقلاب نهادینهسازی فرهنگ دفاع مقدس است، اردوهای سرزمین نور میتواند الگوهای موفق و حماسههای هویتساز و ماندگار را به خوبی به دانشآموزان معرفی کند.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان افزود: در زمینه اردوهای راهیان پیشرفت، مقرر شده بود تا به یاد ۳۶ هزار دانشآموز شهید استان، همین تعداد از دانشآموزان با دستاوردهای علمی نظام و انقلاب اسلامی آشنا شوند که با همکاری نهادهای مرتبط، بیش از ۴۰ هزار نفر دانشآموز به این اردوها اعزام شدند.
در سال تحصیلی گذشته بیش از ۹۰۰ هزار دانش آموز در ۶ هزار واحد آموزشی تحصیل کردند.
نظر شما