به گزارش خبرنگار ایرنا، فرزین رحیم نظری روز شنبه در اولین مجمع خیرین یاریگران زندگی استان کردستان در سنندج اظهار کرد: تاکنون ۲ هزار خیر در سراسر کشور برای کمک به معتادان بهبود یافته در قالب طرح یاریگران زندگی همکاری داشته اند و سه هزار میلیارد ریال کمک مالی کردهاند.
وی از تشکیل ۲۱ مجمع خیرین یاریگران زندگی در کشور خبر داد و افزود: تشکیل مجمع یاریگران زندگی اتفاقی بسیار خوب و آغاز یک راه بزرگ برای کمک به معتادان بهبودیافته است و اثرات زیادی در آینده خواهد داشت.
مدیرکل دفتر توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری یادآور شد: طبق تحقیقات صورت گرفته، آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد رشد فزایندهای در جهان داشته که باعث شکاف و نابودی نظام اجتماعی میشود.
نظری، اعتیاد را دارای پیامدهای فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی فراوانی دانست و گفت: ۵۵ درصد طلاقها، ۶۵ درصد همسرآزاریها و ۲۵ ددصد سرقتها به اعتیاد برمیگردد که آمار قابل تاملی است.
وی راه پیشگیری و برون رفت از اعتیاد را توانمندسازی آیندهسازان کشور عنوان کرد و ادامه داد: کانون یاریگران زندگی در آموزش و پرورش استانها فعال و در حال رشد است که کمک قابل توجهی برای پیشگیری از بروز اعتیاد است.
مدیرکل دفتر توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری اضافه کرد: برای ایجاد یاریگران محلات در هفت استان کشور برنامهریزی شده که به زودی شروع بکار خواهند کرد.
نظری ایجاد اشتغال حین درمان را در مراکز ماده ۱۶ امری مثبت در راستای بهبود کامل معتادان دانست و بر لزوم همکاری دستگاهها برای تحقق این مهم تاکید کرد.
نگهداری ۲۵۰ معتاد در مرکز ماده ۱۶
فرمانده انتظامی کردستان هم طرح یاریگران زندگی خلاهای حوزه درمان را پوشش می دهد، افزود: اگر پس از سم زدایی برای بهبود افراد معتادان بهبودیافته، کمک شود، تاثیر بسیار زیادی در ماندگاری سلامت بهبودیافتگان خواهد داشت.
سردار علی آزادی یادآور شد: در کردستان اقدامات خوبی توسط شورای هماهمگی مبارزه با مواد مخدر از جمله حوزه درمان و بازتوانی انجام شد که افتتاح مرکز ماده ۱۶ با ۲۵۰ نفر ظرفیت، از جمله این اقدامات است.
وی ادامه داد: در همین راستا، سامانه سرا نیز با هدف اسکان معتادان پاک شده و بی خانمان و برای ایجاد اشتغال و آشتی آنان با خانواده راه اندازی شد، ضمن اینکه مجتمع اشتغالزایی با کمک خیرین در سال های گذشته ایجاد شده و ۱۰۰ معتاد بهبود یافته و خانواده بی سرپرست و بدسرپرست مشغول بکار هستند.
نظر شما