به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا بهراملو روز یکشنبه در چلهمین نشست قرارگاه امنیت غذایی استان همدان افزود: آمار جوجهریزی مهر ماه حدود سه میلیون قطعه بوده است که بیانگر تعهد به تولیدگوشت سفید در استان همدان است.
این مسوول با اشاره به اینکه سیاست وزارت جهاد کشاورزی افزایش تولید و کنترل نرخ است به نحوی که کنترل قیمت با رشد تولید محقق شود،افزود: روزانه بین ۱۱۰ تا ۱۷۰ تن مرغ گرم در استان توزیع میشود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه در ماههای اخیر جوجه ریزی با رشد صورت گرفته است،ادامه داد: این مهم با همراهی مرغداران انجام شده که بعضا از متوسط کشوری نیز بیشتر بالاتر بوده است.
وی در بخش تولید گوشت قرمز خاطرنشان کرد: نیمه اول سال جاری ۱۱۳ هزار و ۵۷۰ راس دام سبک و سنگین و ۱۲ هزار و ۶۱۵ تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.
بهراملو با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت قرمز در استان ۱۰ کیلوگرم است، گفت: قیمت گوشت قرمز تابعی از قیمت نهادهها و هزینههای جاری است اگرچه قیمت گوشت قرمز نسبتا ثابت و بازار تحت کنترل است.
نظر شما