۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۰:۴۹
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 85271306
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۱۶ استاد دانشگاه کردستان در جمع پژوهشگران برتر دنیا قرار گرفتند

سنندج- ایرنا- رییس دانشگاه کردستان گفت: بر اساس آخرین به‌روزرسانی پایگاه ISC در مهر ماه امسال، ۱۶ نفر از اساتید دانشگاه کردستان در جمع پژوهشگران ایرانی پر استناد ۲ درصد برتر دنیا قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حامد قادرزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در سنندج اظهار کرد: موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ISC وظیفه سنجش و پایش عملکرد علمی ایران و دیگر کشورهای اسلامی را بر پایه تحلیل‌های علم سنجی بر عهده دارد.

وی افزود: تازه‌ترین بروزرسانی این پایگاه در مهر ماه ۱۴۰۲ منتشر شد و فهرست عملکرد استنادی نویسندگان را به ازای بروندادهای پژوهشی منتشر شده آنان در بازه زمانی ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۲ در ۲۲ حوزه موضوعی اصلی و ۱۷۴ حوزه فرعی تحلیل کرده و بر این اساس، نویسندگانی را که در زمره پژوهشگران پر استناد ۲ درصد برتر جهان قرار گرفته‌اند، معرفی کرد.

رییس دانشگاه کردستان ادامه داد: از این دانشگاه، هیمن شهابی در حوزه موضوعی مهندسی با ۲ هزار و ۵۲۸ مورد استناد، عطاالله شیرزادی در حوزه موضوعی مهندسی با هزار و ۸۶۸ مورد استناد و حسن بیورانی در حوزه موضوعی فناوری‌های راهبردی (هوش مصنوعی و نانو) با هزار و ۲۰۱ مورد استناد به ترتیب به عنوان سه پژوهشگر پر استناد انتخاب شده‌اند.

قادرزاده یادآور شد: همچنین عبدالله سلیمی در حوزه موضوعی شیمی با هزار و ۱۳۱ مورد استناد، قباد شفیعی در حوزه موضوعی مهندسی با ۸۷۵ مورد استناد، مهران علوی در حوزه موضوعی شیمی با ۶۳۶ مورد استناد، پرهام مرادی دولت آبادی در حوزه موضوعی فناوری اطلاعات و ارتباطات با ۵۷۵ مورد استناد، رحمان حلاج در حوزه موضوعی شیمی با ۴۹۴ مورد استناد و محمدرضا ستاره در حوزه موضوعی فیزیک و نجوم با ۴۴۰ مورد استناد از دیگر اساتید منتخب بودند.

وی گفت: رحمت صادقی در حوزه موضوعی شیمی با ۳۲۳ مورد استناد، آرمان صادقی در حوزه موضوعی مهندسی با ۲۹۴ مورد استناد، حسین درویشی در حوزه موضوعی کشاورزی، شیلات و جنگلداری با ۲۵۱ مورد استناد و محمد رضایی در حوزه موضوعی مهندسی با ۲۱۲ مورد استناد در این لیست قرار گرفتند.

به گفته رییس دانشگاه کردستان، نگار علیزاده در حوزه موضوعی شیمی، روناک دقیق در حوزه موضوعی فناوری‌های راهبردی(هوش مصنوعی، نانو) و میثم اکبری در حوزه موضوعی مهندسی به ترتیب با ۱۹۵، ۱۵۲ و ۱۳۹ مورد استناد در جمع پژوهشگران ایرانی پر استناد دو درصد برتر دنیا قرار گرفته‌اند.

قادرزاده اظهار کرد: به منظور قدردانی از پژوهشگران پر استناد یک و ۲ درصد فعال در دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال گذشته حمایت مالی جهت پرداخت پژوهانه تشویقی صورت گرفت و در سال جاری نیز تداوم خواهد داشت.

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم‌ پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

این دانشگاه با پذیرش ۴۹۲ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha