استاندار: صادرات مازندران نباید تحت‌ تاثیر مسائل اداری قرار گیرد

ساری - ایرنا - استاندار مازندران با بیان اینکه امروز رقبا در بازار صادراتی محصولات کشاورزی به روسیه بسیار جدی هستند، گفت: صادرات مازندران به هیج عنوان نباید تحت الشعاع مسائل اداری قرار گیرد و باید این فرآیندها تسهیل شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی‌پور چهارشنبه شب در جلسه ستاد عالی رشد اقتصادی مازندران افزود: این که گمرک فقط در ساعت اداری به صادر کنندگان خدمت دهد، اصلا پذیرفتنی نیست.

وی ادامه داد: تمامی دستگاه های اجرایی مرتبط با صادرات به خصوص گمرک استان باید شبانه روزی به بخش خصوصی استان خدمات رسانی کنند.

وی با تاکید بر این که بی توجهی به مسائل اداری مربوط به صادرات محصولات کشاورزی استان شانه خالی کردن از بار مسئولیت است، بیان کرد: نباید فرصت ها را از دست بدهیم و از همه ظرفیت ها برای جبران عقب افتادگی ها استفاده نماییم.

نماینده عالی دولت در مازندران با ذکر این نکته که سازمان بنادر و کشتیرانی در مازندران به درستی به توسعه زیر ساخت ها برای افزایش صادرات به بازار کشورهای حاشیه دریای خزر به ویژه روسیه توجه کرده است، ادامه داد: گزارش های دستگاه اجرایی باید جوابگوی ماموریت های مربوط به رشد اقتصادی استان باشد و تاکید می کنم، مصادره کردن آمار از دیگر دستگاه باید مورد نظارت بازرسی و سازمان مدیریت برنامه ریزی استان قرار گیرد.

حسینی پور تصریح کرد: مدیران اجرایی باید در جلسات ستاد عالی رشد اقتصادی استان مازندران با هدف رسیدن به رشد اقتصادی هشت درصدی گزارش عملکرد خود را ارائه دهند.

استاندار : صادرات مازندران به هیج عنوان نباید تحت الشعاع مسائل اداری قرار گیرد

استاندار مازندران بیان کرد: محصولات کشاورزی مازندران محور صادرات استان به خارج از کشور است، امروز بازار روسیه نیازمند همه محصولات کشاورزی و مواد غذایی است اما با وجود همه ظرفیت و فراهم بودن شرایط در بهره مندی از این فرصت، بی توجهی می شود.

وی با بیان این که مهمترین مقوله در حوزه رشد اقتصادی توجه به صادرات محصولات کشاورزی با تشکیل شرکت های تعاونی بزرگ است، پیشنهاد کرد: در هر یک از ۲۲ شهرستان استان، یک شرکت تعاونی کشاورزی بزرگ ایجاد شود.

وی با ذکر این موضوع که گردش منابع مالی کشاورزان مازندران به مراتب زیاد است و باید با تشکیل شرکت تعاونی کشاورزی این سرمایه ها جذب و تقویت کرد، گفت: حرکت های مهم اقتصادی بخش کشاورزی استان باید سرعت گیرد.

وی توزیع بذر گواهی شده، شناسنامه دار شدن باغ ها، تامین نهاده های کشاورزی، توجه به ذائقه مشتریان خارجی محصولات کشاورزی و مواد غذائی از مهمترین برنامه‌های تشکیل شرکت تعاونی کشاورزی است، گفت: در جلسات ستاد رشد اقتصادی استان باید قدرت سرمایه‌گذاری هر شهرستان به درستی تبیین و در حل موانع جذب سرمایه گذاران راهکار ارایه شود.

استاندار مازندران اظهار داشت: فرمانداران هر شهرستان که در جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی موفق هستند باید مورد تشویق قرار گیرند و کسانی که بی توجهی می کنند، ارزیابی شوند.

حسینی پور خاطر نشان کرد: دستگاه های اجرایی مازندران که در برنامه‌های رشد اقتصادی استان کوتاهی می کنندهم شناسایی و مورد انتقاد قرار گیرند.

وی با اشاره به این که حوزه گردشگری استان در جذب سرمایه‌گذاران باید بیشتر از این تلاش کند، گفت: معتقدم پویایی در دستگاه های اجرایی مازندران بسیار ضعیف است.

حسینی پور با بیان این که بخش خصوصی نباید با مشکلات در انجام امور اداری برای صادرات و سرمایه‌گذاری مواجه باشد، توضیح داد:پنجره واحد خدمات در مازندران باید به درستی کار کند تا سرمایه گذاران پشت فرایندهای اداری گرفتار دریافت مجوز نشوند.

استاندار مازندران تصریح کرد: مردم توقع دارند تا همان‌طور که اخبار توسعه زیر ساخت ها و گسترش دیپلماسی اقتصادی و قرار گرفتن در منطقه آزاد را می شنوند، رشد و رونق اقتصادی استان را نیز لمس کنند.

مازندران با برخورداری از ۲ و نیم درصد اراضی کشاورزی کشور، سالانه هفت درصد از تولیدات این بخش و ۱۱ درصد از ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را در اختیار دارد.

این استان با دارا بودن ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی قطب مهم تولید محصولات کشاورزی کشور محسوب می‌شود و بزرگترین تولیدکننده ۱۷محصول کشاورزی کشور مانند برنج، مرکبات، گل و گیاه، کیوی، گوشت سفید، آبزی پروری و نهال زیتون است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha