احمدزاده استاندار کهگیلویه وبویراحمد روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا و در این زمینه اظهار کرد: هم اینک ۶۲ پروژه مخابراتی و برای اتصال روستاهای استان به اینترنت در حال اجرا است که با بهره برداری از آنها میزان دسترسی استان به ۹۸.۷ درصد می رسد و ۱.۳ درصد باقی مانده در مرحله اخذ اعتبار قرار دارد.
وی افزود: پروژه کلان دوم که در این مدت خیلی پیگیری شد و اکنون آغاز شده، پروژه اتصال خانوارهای شهرهای استان به فیبر نوری است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اجرای این طرح در همه ۲۱ شهر استان پیش بینی شده است و اعتبار سرمایه گذاری آن چهار هزار میلیارد ریال است که توسط بخش خصوصی و دولت تامین شده است.
احمدزده تصریح کرد: قرارداد شهرهای گچساران، باشت،دهدشت، چرام، لنده با شهرداری ها بسته شده و عملیات شهر چرام نیز آغاز شده است.
یک هزارو ۶۰۰ کیلومتر خط انتقال جدید فیبر نوری در مناطق مختلف این استان از سوی پیمانکار در دست احداث است.
طول فیبر نوری در مناطق شهری استان ۴۳۰ کیلومتر،بین شهری ۹۰۰ کیلومتر و ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری در روستاهاست.
هم اکنون ۸۳ هزار و ۵۶۵ شماره تلفن ثابت و یک میلیون و ۱۶۱ هزار و ۶۷ تلفن همراه در کهگیلویه وبویراحمد وجود دارد.
بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، جمعیت استان بیش از ۷۱۳ هزار نفر است. بیش از ۵۹۴ هزار و ۷۵۲ مشترک اینترنت پر سرعت در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
به تفکیک میانگین اتصال به اینترنت پرسرعت روستاهای استان شامل روستاهای شهرستان باشت ۹۰/۲۸ درصد، بویراحمد ۹۵/۵ درصد، بهمئی ۹۱ درصد، چرام ۹۵/۶۵ درصد، دنا ۹۰ درصد، کهگیلویه ۹۴ درصد، گچساران ۹۶/۱۵ درصد و روستاهای شهرستان لنده ۹۴/۱۲ درصد به اینترنت پرسرعت متصل شدهاند.
این استان یک هزارو ۶۴۳ روستای دارای سکنه دارد که ۷۲۱ روستای آن بیش از ۲۰ خانوار جمعیت دارند. تعداد روستاهای متصل به اینترنت پهن باند استان ۸۲۷ روستاست.
۹۵ درصد روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد حداقل به یک سرویس ارتباطی دسترسی دارند و ۷۰ درصد روستاهای استان با احتساب تمام تکنولوژی ها (گران و ارزان و ای دی اس ال، تری جی و فور جی) به اینترنت دسترسی دارند.
نظر شما