علی ذوالقدری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در راستای اجرای این طرح، ریالی از اعتبارات دولتی هزینه نشده است.
وی ادامه داد: با انتقال مدرسه علمیه بقعه حضرت قیدار نبی(ع) به ساختمان جدید، ۲۸ حجره قدیمی این بقعه تبدیل به زائرسرای سنتی و فروشگاه عرضه صنایع دستی و گردشگری می شود که از فروردین سال آینده آماده خدمت رسانی به زائرین، مسافرین و گردشگران است.
ذوالقدری با بیان اینکه بیش از ۲۰ میلیارد ریال برای بهسازی و تغییر کاربری این حجره ها هزینه شده است، گفت: همچنین زیرزمین قدیمی واقع در قسمت زیرین حجره ها با قول مساعد وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در حال پاکسازی است تا در مرحله بعدی با مشارکت و مساعدت میراث فرهنگی و انجام بهسازی و نصب تجهیزات مورد نیاز به موزه فرهنگی و تاریخی شهرستان خدابنده تبدیل شود.
بنای آرامگاهی قیدار نبی(ع) در شهر قیدار (مرکز شهرستان خدابنده) در دامنه ارتفاعات با همین نام قرار دارد، این بنا متعلق به قیدار بن اسماعیل بن ابراهیم (ع) از پیامبران الهی است.
قیدار نبی با نام اصلی قیدار بن اسماعیل بن ابراهیم از اجداد پیامبر اسلام است که او را فرزند اسماعیل و نیای سیام حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام دانسته اند.
انتساب این بقعه به قیدار نبی(ع) با استشهاد ۶۵ نفر از علما مورد تایید قرار گرفته است.
این بقعه در زمان بلغار خاتون زن غازان خان(از پادشاهان ایلخانی) تخریب و در سال ۷۱۹ قمری احداث شد.
این بنای آرامگاهی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
نظر شما